zaterdag 17 maart 2018

Russia is NOT expanding its borders! Stan van Houcke en Gilbert Doctorow


Russia is NOT expanding its borders!; Stan van Houcke en Gilbert Doctorow


Is Rusland onder Putin haar oude Sovjet rijk aan het herbouwen? Worden er nieuwe "veilige" grenzen gecreëerd tussen Oost en West? 
Gilbert Doctorow studeert in 1967 magna cum laude af aan Harvard College. Hij is een voormalig Fulbright-student. In 1975 behaalt hij ook nog een academische titel voor geschiedenis aan de Columbia University.
Zo'n 25 jaar lang werkt Gilbert Doctorow voor diverse Amerikaanse en Europese multinationals. Zijn belangrijkste werkvelden zijn marketing en management. Hij richt zich met name op de Sovjet-Unie en Oost-Europa.
Doctorow schrijft regelmatig artikelen voor internationale bladen. Hij publiceert o.m. in Zvezda (Rusland). Russkaya Mysl, Kontinent (een tijdschrift dat wordt gesponsord door Alexander Solzhenitsyn) en La Libre Belgique. Doctorow woont al geruime tijd in Brussel. Internationale relaties zijn zijn specialiteit.

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...