Doorgaan naar hoofdcontent

Fukushima

Het nieuws is al enige dagen bekend: in Fukushima wordt nu een stralingsniveau gemeten van 530 Sievert per uur. Dat stralingsniveau is zo hoog dat men spreekt van “onvoorstelbaar”. Het ergste is: er valt niets aan te doen. Daarom heeft het geen zin om er over te praten. De NOS meldde dan ook dat deze onvoorstelbaar hoge straling het gevolg is van een nieuwe robot. Ja, natuurlijk! Dat het buiten vriest, komt door mijn nieuwe thermometer! Koud, hoor…

Wie wil weten wat er werkelijk gebeurt in Fukushima, kan beter terecht op ENENews. Dan blijkt dat er in november vorig jaar een aardbeving was van 7.4 op de schaal van Richter. Deze werd gevolgd door een kleine tsunami, waarna het koelsysteem het had begeven. Vervolgens was het even stil en nu dit!
Intussen heeft de radioactieve golfstroom de kust van Alaska en Californië bereikt, maar men verwacht dat het ergste nog moet komen. Zeedieren sterven aan de straling, of van de honger omdat hun voedsel verdwijnt. Dat dit afsterven het gevolg is van een onbekend virus, wordt door niemand meer geloofd. Maar hoewel voor de visserij de noodtoestand is uitgeroepen, zegt niemand Fukushima…
Men vermoedt dat de gesmolten nucleaire brandstof nu een gat gebrand heeft in het reactorvat en in de grond is gelekt. Robots die proberen om de brandstof te lokaliseren, gaan kapot zodra ze te dichtbij komen. Hun bedrading smelt door de straling en dan doen ze het niet meer. De gesmolten brandstof heeft inmiddels het grondwater bereikt dat vanuit de bergen ondergronds naar de oceaan stroomt.
En dan op 2 februari j.l. het nieuws dat de straling onvoorstelbare hoogten had bereikt. Er zit een gat in het reactorvat en de brandstof is verdwenen. Men is nu bang dat de kerncentrale zal instorten en/of in de oceaan zal vallen. Bijna 6 jaar na de aardbeving en de tsunami staat Fukushima nog steeds te stralen. Niets aan te doen! 
Radiation at Fukushima nuclear plant at unimaginable levels
In Japan heeft men een rijtje kerncentrales gebouwd langs een kust die bekend staat om zijn aardbevingen en tsunami’s. Het doet me denken aan dit kinderliedje:
Er was een mannetje, dat was niet wijs:
bouwde zijn huisje op het ijs.
Toen het ging dooien in plaats van vriezen,
moest dat mannetje zijn huisje verliezen.

Kernenergie zou zo schoon zijn, zo veilig en goedkoop. De volgende video laat in 5 minuten zien wat de werkelijkheid is.
Radiation at Fukushima at highest level since meltdown
De volgende video gaat over de complot-theorieën omtrent Fukushima. De datum is verdacht (11 maart 2011) en HAARP kan aardbevingen veroorzaken. TEPCO heeft geprobeerd om de waarheid in de doofpot te stoppen. Ook de media vertelt ons de waarheid niet. Deze video is somber, maar de waarheid is is erger dan je denkt, zelfs als je denkt dat het erger is dan je denkt.
NEW!!! Q-CAST: Fukushima – Third of Sea Life DEAD! 2-6-17 duurt 28 minuten.

Reacties

  1. Dat eerste plaatje doet vermoeden dat ermee straling in de Grote Oceaan wordt weergegeven. Maar dat is niet zo: het is de golf weerslag van de tsunami in 2011, verder niks.

    De rest van het artikel heb ik maar niet gelezen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Geert Mak Pleit Nu Voor Vriendschap met Rusland

Ik kwam zojuist mijn oude vriend, de bestseller-auteur en mainstream-opiniemaker Geert Mak in de regen op straat tegen. Na elkaar te hebben begroet, vertelde Geert mij dat hij van oordeel is dat Europa zo snel mogelijk met Rusland om de tafel moet gaan zitten, om de opgelopen spanningen te deëscaleren. De VS heeft heel andere belangen dan 'wij,' aldus Mak, die benadrukte dat de macht van 'onze' Atlantische bondgenoot ingrijpend aan het afnemen is. Kortom, ik hoorde wat ikzelf al enige jaren op mijn weblog schrijf. Opvallend hoe een Nederlandse opiniemaker binnen zo'n betrekkelijk korte tijd zo wezenlijk van oordeel kan veranderen.  Immers, Mak’s gevaarlijke anti-Rusland hetze was een treffend voorbeeld van zijn opportunisme. Mei 2014 beweerde op de Hilversumse televisie de zogeheten ‘chroniqueur van Amsterdam, Nederland, Europa en de VS,’ dat er sprake was van een 'Russische gevaar,’ aangezien ‘meneer Poetin’ aan ‘landjepik’ deed en dat de Russische president d…

America Has Been at War 93% of the Time Since 1776

America Has Been at War 93% of the Time – 222 out of 239 Years – Since 1776 By Washington's Blog Global Research, December 26, 2017 Washington's Blog 20 February 2015 Region:  Theme: 

Native American Rape Survivors

A sign marks the entrance to White Earth Indian Reservation in Mahnomen County, Minn. (J. Stephen Conn / CC 2.0) WHITE EARTH RESERVATION, Minn.—Candice (not her real name) awoke with a start. Someone was pulling down her sweatpants. It was a male friend. “Stop!” she shouted. He kept groping her. She kicked him and he fell off the bed. She dashed out of the bedroom, tripping and tumbling down the stairs. Gripped with fear, she heard his footsteps behind her in the dark and forced herself to stand upright as she staggered out to the porch. Candice was still intoxicated. She got into her car and drove into a ditch. A white police officer pulled up. She struggled to hold back tears as she told him about the attempted rape. All the officer saw was a drunk and disorderly Native American woman. He dismissed Candice’s report of sexual assault as a lie she had made up to avoid getting a DUI. He did not take her to the hospital for a forensic exam. The sexual assault was not recorded in his pol…