maandag 4 april 2016

Poroshenko Is een Gangster


 Het Oekraïense staatshoofd, de miljardair Poroshenko, die miljarden van de VS en de EU kreeg om neoliberale president te spelen, in gezelschap van premier Rutte.Wat er te lachen valt is onduidelijk.

Among national leaders with offshore wealth are Nawaz Sharif, Pakistan’s prime minister; Ayad Allawi, ex-interim prime minister and former vice-president of Iraq; Petro Poroshenko, president of Ukraine; Alaa Mubarak, son of Egypt’s former president; and the prime minister of Iceland, Sigmundur Davíð Gunnlaugsson.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3522122/Former-Tory-MPs-party-donors-David-Cameron-s-late-father-named-huge-leak-documents-linked-Panama-law-firm.html#ixzz44r4lnEAo

De Groene Amsterdammer publiceerde vorige week een artikel van een freelance-journaliste met een Russische naam over de zogenaamde: 

'Corruptiebestrijding in Oekraïne'

Hh-49026080
Terwijl de gevechten in het oosten van Oekraïne nog dagelijks slachtoffers eisen, richten voormalige actievoerders van het Maidanplein zich op het tweede front: het bestrijden van de corruptie. ‘Vroeger kon iedereen precies vertellen wat er mis was, maar niemand deed wat. Nu zijn burgers in actie gekomen. Dat is pure winst.’ [...] Ook vanuit Georgië kwamen er hulptroepen. Porosjenko benoemde de Georgische oud-president Michail Saakasjvili in 2015 tot gouverneur van Odessa, waar hij zich in korte tijd bewees als effectief hervormer en fanatiek corruptiebestrijder. Zijn voortvarende aanpak en directe confrontaties maakte de Georgiër onnoemelijk populair onder de Oekraïense bevolking.

door Eva Cukier
  https://www.groene.nl/artikel/corruptiebestrijding-in-oekraine 


Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken ontmoette president Petro Doroshenko.
Ons kent Ons. Amicaal, lachend, schouderklopje en de hele corrupte bende helpt Europa de vernieling in. 



Geen opmerkingen: