dinsdag 16 februari 2016

Hubert Smeets. Betaalde NAVO-Propagandist


U zult het misschien vreemd vinden, omdat ik voor sommige lieden niet tot de juiste politiek-sociaal-economische afkomstklasse behoor ( zeg maar gewoon het volk) Maar na een kwart eeuw Moskou gaan de zaken hier in de voormalige USSR mij aan het hart. Zo vroeg ik Hubert Smeets of het initiatiief Raam op Rusland geldeijke steun krijgt van Den Haag. Via een rare omweg ( een mail zogenaamd niet gericht aan mij) geeft hij mij antwoord. Ik dank hem daarvoor. Zo is er in ieder geval duidelijkheid. Ik blijf zelf ( tot aan mijn graf) hier uit Rusland en over Rusland zonder last - en ruggespraak berichten. Dat wil zeggen: VOLLEDIG onafhankelijk en zonder agenda. Als anderen andere keuzes maken: prima. Hier de de mail: 
Beste Hella en Laura,
Pieter Waterdrinker meldt zich op mijn facebook-pagina met de vraag of we door Den Haag worden betaald. Hij beklaagt zich dat Laura hem op Facebook heeft geblokkeerd, hetgeen behoorlijk maf is omdat hij op zijn beurt mij op Twitter heeft geblokkeerd.
Hoe dan ook: ik vind dat we altijd de waargeid moeten betalen. Die waarheid luidt nu aldus. 
We worden nog niet gefinancieerd door het ministerie van Buitenlandse Zaken maar we zijn wel in contact over een startsubsidie. Hetzelfde geldt voor de Referendumcommissie, die vooralsnog ons verzoek niet heeft gehonoreerd.
Het antwoord is dus niet zo ingewikkeld. Maar na ampel beraad met mezelf denk ik dat ik op dit moment nog niet reageer op zijn vraag. Even gaarkoken in het sop. Morgen misschien verder. 
Groet,
Hubert Smeets.



Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...