zondag 16 november 2014

De Mainstream Media 2



Perdiep Ramesar werd in 2012  genomineerd voor de Loep
De Loep is een eerbetoon aan het beste werk in de Nederlandse en Vlaamse onderzoeksjournalistiek. De prijs heeft daarnaast als doel de professionaliteit van de onderzoeksjournalistiek in Nederland en Vlaanderen te bevorderen. De prijs wordt toegekend aan journalisten voor producties die door opzet, aanpak en uitwerking tot voorbeeld strekken voor collega’s. Bijdragen maken ook een kans opgenomen te worden in het VVOJ jaarboek. De Loep wordt toegekend in vier categorieën: voor de publicatievormen tekstueel, audiovisueel en digitaal, en aan jong talent (t/m 30 jaar) reikt de VVOJ de VVOJ Aanmoedigingsprijs uit.


Divali Award 2014 naar journalist

maandag 20 oktober 2014
Vanwege zijn werk en inzet als journalist en schrijver, kreeg Perdiep Ramesar de Divali Award 2014. De award wordt uitgereikt aan een persoon of instelling die bijdraagt aan de emancipatie van Zuid-Aziaten in Nederland. Ondanks bedreigingen blijft Ramesar schrijven over radicalisering voor dagblad Trouw. 

2 opmerkingen:

Sonja zei

De vraag is nu natuurlijk of die bedreigingen ook wel waar zijn.

stan zei

ik bedoel maar. de massa media opereren al langere tijd in een virtuele wereld, gevormd door beelden. de rekening daarvoor betalen de slachtoffers elders in de wereld.
stan

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...