dinsdag 7 oktober 2014

STOP TTIP


De TTIP en CETA verdragen moeten gestopt worden, want namens ons -maar zonder dat ons iets is gevraagd- worden die anders door de hoeren van de 1% in Brussel ondertekend. 

De grote maatschappijen krijgen door deze verdragen het recht om de democratische besluitvorming in elke lidstaat van Europa te overschrijven - feitelijk kunnen dan alle parlementen naar huis, ook dat van ons. 

Deze machinaties in dienst van het geld, heten Fascisme.


We hebben voor het geval deze verdragen van kracht worden geen enkele inbreng meer in:
1__het verijdelen van de verbouwing van genetisch gemanipuleerd graan in onze achtertuin - pesticiden o.a. zit hierna niet langer OP de gewassen maar er IN, uiteindelijk dus ook IN ons,
2__het "cultiveren" van appels en peren waar geen bij meer aan te pas komt en andere "moderne" organische producten - deze "winst" moet daarna nog wel doorberekend worden aan de consument anders wordt de fruit-, eieren-, biefstuk-, of melkkraan door de aandeelhouders(!) dichtgedraaid in deze stralende toekomst, waar elke andere productie methode door de wet verboden is,
3__De toekomst van het onderwijs - Een elektronische Bill Gates, Steve Jobs of Mees Kees, een echte leraar voor de klas, met stof die geen vakkenvullers aflevert maar kritische, politiek bewuste mensen die hun toekomst kunnen kiezen zonder dat de banken hun ergens toe dwingen.
4__De gezondheidszorg - preventie of symptoom bestrijding ná de begrafenis van onze dierbaren door een GMO gevalletje dat, onder druk van de Monsanto, te kort werd onderzocht op bijwerkingen, zoals dat eind vijftiger jaren van de vorige eeuw ook gebeurde met het middel Softenon door een ander schurkenbedrijf.
5__Het recht op vrije meningsuiting en nieuwsgaring dat essentieel is voor het democratisch medebeslissingsrecht van de burger - tegen tendensen in waarvan we nu al voorboden kunnen zien in de verslaggeving over de NATO, de Oekraïne en het door Israël opgezette kalifaat IS dat gemanaged wordt door de omega patser Abu Bakr al-Baghdadi die door de Mossad is opgeleid -
5__De werkgelegenheid in de baanloze groei van de economie - na het hoe, wat, waar van de omgekochte of gechanteerde vakbonden
6__Het tegengaan van een gemilitariseerde politiemacht die niet voor ons werkt, maar zich tegen ons allemaal kan keren - zeg maar de kers op de Snowdentaart à la Ferguson.

Onze ideeën en grondstoffen worden door de ondertekening van deze twee verdragen slapend cadeau gedaan aan een uiterst kleine groep financiële veelvraten, bij gebrek aan informatie door de Ayn Rand roofdieren van de MSM over de werkelijke politiek agenda van Rutten & Co die in haar kern fascistisch is, én door onze eigen gemakzucht - inderdaad behoorlijk geholpen door de Afleidingsindustrie (Disney, NRC, v.d. Ende ... ) waarin we nota bene trots voorop lopen!

Voorwerp of organisme, alles wordt tot ding gereduceerd; zielloos, dus verhandelbaar:
__DNA van al het organische op aarde, dus ook ons/uw lichaam staat binnenkort in de uitverkoop als een advocaat te duur is, of de ziektekostenverzekering niet toereikend.
__Wetenschappelijke ontdekkingen - die ons im Grunde geschonken zijn  door onze voorouders, worden per opbod verkocht, inclusief de oude ontdekkingen die haar vooraf zijn gegaan.
__Grondstoffen; waaronder fracking: het winnen van olie uit de cellenstructuur in onze ondergrond dat behalve verzakkingen vooral desastreus voor het grondwater blijkt te zijn en omdat water voor leven staat, moeten we het ergste vrezen. Zelfs Henk Kamp's mooie praatjes en fooien zullen als de aarde van onze kinderen vergiftigd is, geen ziel meer tot leven kunnen wekken.

"Fuck it all, als het maar geld oplevert."

Kortom in de kern gaat het om de monopoliseren van alle rechten op materiële en geestelijke zaken, ten gunste van de 1% die door hun onmetelijke rijkdom onze politici en in het verlengde daarvan de rechtelijke macht, naar hun pijpen laten dansen - denk hierbij maar aan het traantje-baantje van onze MH17-Frans met zijn reet in het Brussels pluche.
Dit is een Duits initiatief - ja wonder - en ik denk de best georganiseerde ecologische tegenbeweging in Europa.
PETITIE
Ze moeten een miljoen handtekeningen hebben. Dus iedere handtekening van weldenkende Europeanen is nodig. Deze link brengt je naar de petitie van het Duitse milieu instituut dat zich inzet tegen de hierboven beschreven machinaties van het herboren fascisme.

Vriendelijke groet,
Feng Chsang,
(een bezorgde vader)

______________
ORIGINELE MAIL:

die geplanten Handelsabkommen TTIP und CETA sind ein Angriff auf unsere Demokratie und den Umwelt- und Verbraucherschutz.

Gemeinsam können wir TTIP und CETA noch stoppen!

Mach mit und unterschreibe jetzt unter:
https://www.umweltinstitut.org/stop-ttip

Danke!
Feng Chsang

1 opmerking:

Anoniem zei

Good call !
Die hele industriële lobby die zwemt in het aan ons verdiende geld, om het mogelijk te maken, is niet vergelijkbaar met de wereldburger die met lede ogen aan moet zien hoe handelsverdragen gesloten worden door incompetente 'zogenaamde' volksvertegenwoordigers! Wakker worden! Meedoen!

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...