donderdag 11 september 2014

Zionist Fascism 261

Dit zionistisch fascisme wordt volledig gesteund door de Nederlandse regering en geaccepteerd door het Nederlandse parlement, die nu ook muisstil blijven over de voortgaande landdiefstal van de zogeheten 'Joodse staat.' Wanneer hetzelfde zou gebeuren met blanke christenen of met joden dan zouden er ogenblikkelijk politieke repercussies volgen, maar omdat het hier Arabieren betreft, die kennelijk van een lagere orde worden beschouwd, mag Israel dit terrorisme bedrijven.


De Palestijnse burgerslachtoffers krijgen nauwelijks of geen aandacht, ook niet de bijna 500 kinderen die door de laffe Israelische strijdkrachten vanaf veilige afstand werden vermoord, maar zodra het 't eigen volk betreft dan is er een overmatige belangstelling:


Volgens een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie waren er 'enkele honderden' belangstellenden. Hij sprak van een rustige, informatieve en ingetogen bijeenkomst.

Nabestaanden MH17 bijgepraat over onderzoek

11/09/14, 23:00  − bron: ANP
© anp. Joustra (l) komt aan bij de bijeenkomst.
Nabestaanden van de slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne zijn vanavond bijgepraat over de onderzoeken naar de crash. Voorzitter Tjibbe Joustra van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) gaf een toelichting op het voorlopige rapport dat de raad afgelopen week uitbracht. Het Openbaar Ministerie praatte de nabestaanden bij over het strafrechtelijk onderzoek.
Vervolgens was er een informeel gedeelte waarop mensen die geliefden hebben verloren met elkaar in gesprek konden gaan. Het was de derde keer dat een dergelijke bijeenkomst werd gehouden. Ook deze keer vond die plaats in een congrescentrum in Nieuwegein.

Volgens een woordvoerder van het ministerie van Veiligheid en Justitie waren er 'enkele honderden' belangstellenden. Hij sprak van een rustige, informatieve en ingetogen bijeenkomst.

    6 opmerkingen:

    Feng Chsang zei

    En alle nabestaanden trappen in dit lamlendig verhaal dat helemaal niets toevoegt aan de schijnbewegingen die we al hoorden?
    Hebben wij deze ramp niet over onszelf afgeroepen, door het decennialang kritiekloos slikken van dit soort misinformatie?
    Feng Chang

    Feng Chsang zei

    Sorry het is geen misinformatie (een foutje), maar disinformatie (liegen).

    Anoniem zei

    Om die ramp tot de grootst mogelijke proporties op te blazen werd via de gevestigde media herhaaldelijk beweerd dat bijna iedere Nederlander wel iemand kende die bij die ramp was omgekomen. Maar 17.5 miljoen (aantal inwoners van Nederland) gedeeld door 196 (aantal bij de ramp omgekomen Nederlanders) is ongeveer 90.000. Dus elk van de 196 Nederlandse slachtoffers moet op zijn minst een kring van ongeveer 90.000 bekenden om zich heen hebben gehad. Omdat relatienetwerken elkaar in de praktijk flink overlappen moet het werkelijke aantal bekenden nog veel groter zijn geweest. We zijn blijkbaar een communicatief volkje: "Hoeveel kennissen heb jij?"- "Ongeveer 230.000. En jij?"... Ook op bijna elke basisschool zouden leerlingen zijn getraumatiseerd door het verlies van geliefde schoolgenoten en of leerkrachten. Ik heb geen zin om het precies uit te rekenen maar omdat Nederland ruim 6000 basisscholen telt is dat in ieder geval onmogelijk. Ik ben blij dat ik niet aan boord was van vlucht MH17. Niet alleen omdat ik daarom nog leef maar ook omdat ik er niet aan moet denken dat mijn lijk met grotesk militair eerbetoon zou worden binnengehaald om vervolgens langs een zogenaamd eerbiedig rouwende massa te worden gesleept. Veel van die kijkjesmensen zou ik sowieso niet om mij heen verdragen dus laat ze ook als ik dood ben alsjeblieft wegblijven. Je zult maar dood zijn (of nog leven) en daarom zo'n ziekelijke dag van opgedrongen nationale rouw over je uitgestort krijgen. Om politieke redenen moet die ramp, net als bijvoorbeeld 9/11, in het collectief bewustzijn de grootst mogelijke proporties aannemen. Ook liegen over de omvang van relatienetwerken en het verstrekken aan basisscholen van speciaal ontwikkelde richtlijnen voor het verwerken van 'dit verschrikkelijke nationale trauma' is daarbij geoorloofd. Dit alles bevestigt wat ik al wist: Het komt zelden voor dat politici en vertegenwoordigers van de gevestigde media respect hebben voor degenen aan wie ze dienstbaar zouden moeten zijn. Meestal hebben ze dat niet. Niet als we leven en niet als we dood zijn.

    Anoniem zei

    Bovenstaande reactie (12 september 2014 - 16:33) is van mij: Ik vergat er mijn naam onder te zetten.

    Anoniem zei

    Vergat ik het weer...
    Vincent Brunott

    stan zei

    ramptoerisme

    Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

    mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...