vrijdag 13 juni 2014

Calimero Arnold Kuijk

Naar aanleiding van het volgende:


Drs. Arnold Kuijk als Calimero

Meneer van Houcke,

U heeft mijn plaatje van Geert Wilders met een Calimeromuts gegapt en geplaatst op uw weblog (http://stanvanhoucke.blogspot.com/2010/10/wilders-als-terrorist-4.html ).

U heeft voor het gebruik van dit plaatje geen toestemming gevraagd en dus ook niet gekregen. Als u er wel om had gevraagd, had u hem ook niet gekregen.

Bij dezen sommeer ik u het plaatje onmiddellijk te verwijderen.

Voor het gebruik van het plaatje tot nog toe reken ik u 100 euro per dag. Iedere volgende dag gaat u 1000 euro kosten, hetgeen overigens niet inhoudt dat u dan wel toestemming heeft om het plaatje te gebruiken. Zie die 1000 euro maar als voorschot op de schadevergoeding die ik van u ga eisen als u besluit het plaatje te laten staan. Dat geldt overigens ook voor eerdergenoemde 100 euro per dag.

Op dit moment bent u mij reeds 3000 euro schuldig.

Gelieve dit bedrag over te maken op giro 4086495, ten name van A. Kuijk.

Groet,

Drs. A. Kuijk,
Eigenaar Opinieleiders.nl


Doctorandus Kuijk,

3000 euro? Waarom niet 4000? Ik vrees dat u naar de rechter moet stappen, want ik zal niet betalen. Ik zal uw artistieke bijdrage wel weghalen. Overigens wist ik niet dat dit speeltje door u was gemaakt. Bent u nu de maker van het mutsje of ook van de foto die in de Tweede Kamer is genomen?
groet,

kreeg ik vier jaar later, het volgende bericht:

Geachte heer of mevrouw,

Google heeft een melding ontvangen dat uw blog naar verluidt inhoud bevat die in strijd is met de rechten van anderen en de wetten van de landen waar deze anderen wonen. De strijdige inhoud is onbeschikbaar gemaakt en staat aan het eind van dit bericht vermeld. Voor meer informatie over deze verwijdering en wat de gevolgen zijn voor uw blog, zie http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?l=nl&answer=2402711.


De melding die we hebben ontvangen, wordt met wegneming van eventuele persoonlijke gegevens online geplaatst door een service met de naam Chilling Effects op http://www.chillingeffects.org. U kunt naar de melding over de verwijdering van uw inhoud zoeken door de zoekpagina van Chilling Effects te bezoeken op http://www.chillingeffects.org/search.cgi en de URL van het verwijderde blogbericht in te voeren. Als u juridische vragen heeft over deze melding moet u uw juridisch adviseur raadplegen.


Servicevoorwaarden: http://www.google.com/intl/nl/policies/terms/

Inhoudsbeleid: http://www.blogger.com/content.g

Het Google-team


http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2010/11/calimero-kuijk-2.html
http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2010/11/calimero-kuijk-3.html

Waarom mijn commentaar op deze poging om mij 3000 euro lichter te maken gecensureerd wordt is mij onduidelijk, maar goed, in elk geval zit het drs. Kuijk uit Utrecht vier jaar na dato nog steeds dwars. Dat is toch mooi meegenomen. Het bewijst maar weer dat querulanten niet in de vrijheid van meningsuiting geloven. Drs. Kuijk is helemaal niet puik, maar een malle suikerbuik.

1 opmerking:

Anoniem zei

Sommige mensen in onze maatschappij stijgen tot grote hoogte.

Groeten, Ben

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...