dinsdag 24 juni 2014

A New Iraq?


'A NEW IRAQ'



Kijkt u eens goed naar dit portret. Is dit het gelaat van een Arabische Jihadi of het gezicht van een Blanke Westerling?



3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik weet het niet. De bouw van het gezicht lijkt westers, misschien Amerikaans. Ook de ogen lijken westers. Het beetje haar dat ik zie en de tint van de huid zouden Arabisch kunnen zijn. Jammer dat van de lippen alleen de contouren een beetje zichtbaar zijn. Veel Arabieren hebben lippen waaraan je vrij duidelijk hun Arabische afkomst kunt aflezen. De foto is erg onduidelijk en het gezicht is deels bedekt. Ik ben Arabieren tegengekomen die in hun uiterlijk 'blanke westerse trekjes' vertoonden en een vriendin van mij waarvan ik zeker weet dat ze afstamt van Vlaamse families die al vele generaties lang uit louter blanken bestaan werd in Zuid Italië vanwege de bouw van haar gezicht en haar daar gebruinde huid door veel Italianen in eerste instantie aangezien voor een Albanese vluchteling. Maar afgezien van al mijn falende pogingen om de afkomst van de geportretteerde man min of meer vast te stellen ben ik benieuwd waarom de vraag naar zijn afkomst werd gesteld. Ik heb het bijgaande artikel in de Huffingtonpost gelezen maar de clou kon ik niet vinden. Wat ontgaat mij?

Vincent Brunott

Rarrie zei

Elvis Presley !

stan zei

Ja, die lippen. Vincent, alles is theater. wie wat doet, is op dit moment volstrekt onduidelijk. het gaat om olie, deze man is een westerling. wat doet hij daar? in opdracht van wie? met welk doel?

http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2014/06/militants-race-toward-baghdad-2.html
http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2014/06/mike-whitney.html
http://stanvanhoucke.blogspot.nl/2014/06/met-wapens-van-saoedi-arabie-en-met.html

het gaat om de hegemonie, grondstoffen, markten.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...