zaterdag 11 januari 2014

Butcher Sharon Died 5

In de Volkskrant schrijft vandaag de zionistische correspondent in Israel, Ad Bloemendaal:


Geen andere Israëlische politicus genoot onder Palestijnen zoveel respect als Sharon, ook al werd dat respect voor een goed deel gevoed door haat.

http://www.volkskrant.nl/vk/nl/15012/Ariel-Sharon/article/detail/3571345/2014/01/11/Postuum-Sharon-Israel-neemt-afscheid-van-eigenzinnige-lastpak.dhtml

In het denken van deze zionist is het Palestijnse 'respect voor een goed deel gevoed door haat.' De enige conclusie moet zijn dat Bloemendaal een racist is, want welk zinnig mens heeft respect voor iemand die hij/zij haat? 

Even de officiële definitie van het begrip respect: 

Respect betekent aanzieneerbied of waardering, die men heeft voor (of ontvangt van) iemand vanwege zijn kwaliteiten, prestaties of vaardigheden. Het woord betekent oorspronkelijk omzien naar, en vandaar rekening houden met.

Het is dus volstrekt onmogelijk dat iemand 'respect' heeft voor degene die hij/zij haat. Maar in de ogen van een kolonialist, zeker ook een zionistische kolonialist als Ad Bloemendaal, geldt dat inferieure inheemse bevolkingen alleen 'respect' hebben voor geweld. Wat dat betreft wijkt correspondent Bloemendaal's opvattingen niet veel af van die van een doorsnee fascist. Ook die ziet het geweld als stichtend. Waarom Ad Bloemendaal nog steeds als Israëlische propagandist wordt ingehuurd is een raadsel, dat kan alleen in een landje als Nederland.


De Palestijnse slachtoffers van de Ariel Sharon politiek in Sabra en Shatila. 'Geen andere Israëlische politicus genoot onder Palestijnen zoveel respect als Sharon,' meent de zionistische correspondent Ad Bloemendaal. 'Respect,' vooral omdat hij zoveel bloedbaden op zijn geweten heeft. Bloemendaal doet niet eens de moeite 0m zijn racisme in toom te houden. Maar dat mag van de Nederlandse mainstream media, zolang je maar joods bent. Als een Palestijnse correspondent dit over joden had geschreven dan hadden mijn collega's dit terecht niet gepubliceerd. 

Afgeslacht dankzij Sharon.

Afgeslacht dankzij Sharon.



Afgeslacht dankzij Sharon.


Afgeslacht dankzij Sharon.


Afgeslacht dankzij Sharon.


Afgeslacht dankzij Sharon.


Geen opmerkingen:

POLITICIANS? NO. MAD MEN!

  S.L. Kanthan @Kanthan2030 Western politicians are absolute clowns, but they have no self-awareness. “Iran’s actions are reckless!” Surpr...