donderdag 13 juni 2013

Zionist Terror 134


De stille etnische zuivering van Palestijns land gaat onverminderd door, zo maak ik op uit werkelijk alle gesprekken met kritische Joods Israelische en Palestijnse deskundigen. De VS en Europa gaan even onverminderd door met het steunen van de grove zionistische schendingen van fundamentele mensenrechten. Onderdeel van de terreur is het aan de macht houden van het -- alleen zichzelf vertegenwoordigende -- uiterst corrupte bewind van de niet democratisch gekozen Palestijnse Autoriteit. De Nederlandse regering is van alles op de hoogte en gaat toch door met dit verwerpelijke beleid.

NIEUWSBRIEF EXTRAJUNI 2013

Minister Timmermans naar Israël

UCP brengt vanwege bezoek van minister Timmermans op
dinsdag 18 juni aan Israël een extra Nieuwsbrief uit.

Last minute-actie:
Kom in actie voor Palestijnse kinderen!

Volgende week bezoekt minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans Israël en de bezette Palestijnse gebieden.

Stuur deze kaart per post of per email aan dam@minbuza.nl aan de minister en vraag hem: "Kom in actie en spreek de Israëlische autoriteiten aan op het schenden van de rechten van Palestijnse kinderen door het Israëlische leger!"

Voor meer informatie over onze campagne en de PDF van de briefkaart:http://palestijnsekinderencoalitie.org

Sloop de Muur

Op 12 juni vond in de Tweede Kamer het debat plaats "Sloop de Muur, sancties tegen Israël". Dit bijzondere debat was tot stand gekomen door het gelijknamige burgerinitiatief dat 65.000 handtekeningen heeft opgehaald.

Oud-premier Dries van Agt hield een vurig pleidooi voor erkenning van het internationaal recht en eerbiediging van de uitspraak van het Internationaal Gerechtshof uit 2004 dat oordeelde dat de muur niet op Palestijnse grondgebied mag staan.

PvdA-Kamerlid Bonis vroeg in een motie aan de regering om Nederlandse bedrijven op te roepen reeds gedane investeringen in nederzettingen of reeds opgebouwde relaties met bedrijven in Israëlische nederzettingen af te bouwen. Minister Timmermans beloofde hierna een brief met zijn precieze plannen hierover te sturen. De motie is daarom nog niet in stemming gebracht.
Een motie van ChristenUnie om in EU-verband etikettering te verbieden haalde het niet. Dat betekent dat minister Timmermans zijn etiketteringplannen kan gaan uitvoeren.
 
icon facebookicon twitter
Volg ons op Facebook Volg ons op Twitter 

3 opmerkingen:

Sonja zei

Sancties zijn volgens Timmermans "totaal contraproductief” nu de VS een poging doen het "vredesproces" weer op gang te brengen. Ze zouden "geenszins helpen” om de Israëliërs aan de onderhandelingstafel te krijgen. Je bent toch krankzinnig om zoiets te beweren. Gisteren heeft Israël nog officieel aangekondigd dat het meer dan duizend nieuwe woningen te bouwen in de nederzettingen Itamar en Bruchin. En dat doet het keer op keer wanneer de VS het "vredesproces" vlot wil gaan trekken. En 4 dagen geleden liet de Likud weten dat het de grenzen van 1967 voor een Palestijnse staat niet accepteert.

Sonja zei

Op de te sturen kaart staat het logo van War Child. En War Child liet zich vorig jaar nog sponsoren door G4S. Waar zijn die mensen mee bezig!

Anoniem zei

Ondertussen is kamerlid Bonis afgetreden...

"PvdA-Tweede Kamerfractie verliest belangrijke woordvoerder": Desirée Bonis stapt op ...

Ra- Ra, waarom?

Herman

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...