maandag 4 juni 2012

De Waarheid van de SP 3


Af en toe stuur ik een bericht door naar de Tweede Kamerleden die Buitenlandse Zaken in hun pakket hebben en naar sommige mainstream media en europarlementariers. De europarlementarier Peter van Dalen van de Christen Unie wenst niets van mij te vernemen omdat ik kritiek heb geuit op de zionistische terreur tegen de Palestijnse bevolking en zijn judeo-christelijke luchtgod juist voor die Joodse terreur is, zo meent hij. En sinds mijn recente kritiek op de SP, een andere even opportunistische als fundamentalistische partij, hebben de volgende twee SP-Kamerleden bepaald dat mijn informatie spam is. U weet dus op wie u gaat stemmen straks:


'did not reach the following recipient(s):

HvBommel@sp.nl on Mon, 4 Jun 2012 22:45:38 +0200
   You do not have permission to send to this recipient.  For
assistance, contact your system administrator.
Blocked by
SpamAssassin>
rvraak@sp.nl on Mon, 4 Jun 2012 22:45:38 +0200'



Voor aanhangers van totalitaire opvattingen, zoals SP Kamerleden,  blijft het moeilijk te beseffen dat in een democratie volksvertegenwoordigers niet alleen namens hun eigen partij in het parlement zitten, maar tevens de hele Nederlandse bevolking vertegenwoordigen. Daarom betalen wij allen voor onder andere Harry van Bommel en Ronald van Raak. Harry en Ronald, jullie kunnen niet verwachten dat burgers jullie betalen als jullie weigeren naar hen te luisteren. Zo werkt de democratie niet! In elk geval is het fijn dat jullie mijn kritiek in elk geval zo serieus nemen dat jullie je eraan hebben gestoord. Harry en Ronald, vergeet niet dat zelfs in de Sovjet Unie het presidium van de partij uiteindelijk naar de oppositie moest luisteren. Wat mij interesseert is welk percentage van zijn NRC-winstaandeel mijn oude kameraad Derk Sauer in jullie partijkas zal storten om zijn ministerschap mogelijk te maken. Voor wat hoort wat.

1 opmerking:

Sonja zei

Niet 'omdat het spam is' Stan. Meneer van Bommel wil gewoon geen email ontvangen van Stan van Houcke, en heeft de ICT-afdeling de opdracht gegeven om jouw email adres/IP-nummer te blokkeren. Dat doen ze met behulp van het spamfilter Spamassasin. Op de SP-weblogs doen ze hetzelfde, in de volksmond 'het maofilter' genoemd.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...