woensdag 16 mei 2012

Hollandse Collaborateurs 2


Avraham "Avrum" Burg (born January 19, 1955) is an Israeli author; he was formerly a member of the Knesset, a chairman of the Jewish Agency for Israel and a Speaker of the Knesset.

@Corrie
Zijn vader is gevlucht uit Duitsland, zijn moeder is gevlucht uit Hebron, en Avraham Burg zelf is gevlucht uit Israël. En wel hierom:

Avraham Burg: "De zionistische revolutie steunde altijd op twee peilers: die van het rechte pad en die van het ethisch leiderschap. Geen van die twee bestaat nog. De Israëlische natie berust op corruptie en is gegrondvest op onderdrukking en onrecht. Het einde van de zionistische onderneming staat daarmee voor de deur. De kans is groot dat wij de laatste generatie zionisten zijn. Er zal wellicht nog een Joodse staat zijn in het Midden-Oosten maar het zal een ander type zijn, bizar en afstotelijk… Dit is niet alleen een interne Israëlische kwestie. Joden in de diaspora voor wie Israël de steunpilaar is voor hun identiteit moeten zich erom bekommeren en zich uitspreken. Als deze pilaar omvalt, komen de etages erboven ook naar beneden… Het komt erop neer dat de tweeduizendjarige strijd voor joodse overleving is uitgelopen op een staat van nederzettingen, geleid door een amorele kliek van corrupte wetsovertreders die zowel doof zijn voor hun burgers als voor hun vijanden. Een staat zonder gerechtigheid kan niet overleven. Dat ontdekken steeds meer Israëli's als zij hun kinderen vragen waar ze over vijfentwintig jaar denken te leven. De eerlijkste kinderen geven toe, tot schrik van hun ouders, dat ze dat niet weten. Het aftellen voor het einde van de Israëlische samenleving is begonnen."


En toch Hollandse collaborateurs die geld verdienen aan de onderdrukking van het Palestijnse volk. Links de collaborateur, rechts de onderdrukker. Zo ging het in de Tweede Wereldoorlog ook, maar toen werden de joden vervolgd, nu vervolgt de 'Joodse staat' de Palestijnse bevolking.
Thijs van den Heuvel (r), oprichter en directeur/eigenaar van Olympic Fruit,
schudt de hand van Oron Ziv (l), directeur van Mehadrin in Nederland (MTEX Holland B.V.).

Image1

KOOP GEEN FRUIT VAN DEZE COLLABORATEUR. BOYCOT ALBERT HEIJN.

Geen opmerkingen:

Zionist Blinken Versus Human Rights

  Blinken Is Sitting on Staff Recommendations to Sanction Israeli Military Units Linked to Killings or Rapes A special State Department pane...