donderdag 22 maart 2012

Theodor Holman Als Fascistische Humanist 5



In april 2009 schreef Theodor Holman in Het Parool:

'Beste Lodewijk Asscher,

Je weet dat ik je hoog heb zitten. Vandaar dat ik je deze brief schrijf waarin ik volgens mij een goed plan lanceer.

Je laat weten dat je eigenlijk een verbod wilt op huwelijken tussen neven en nichten, omdat kinderen uit zulke huwelijken een grotere kans hebben op aangeboren afwijkingen.

Lodewijk, ben je daar echt nu pas achter gekomen? Kom op, dit wisten we toch al jaren? Je eigen partij, de PvdA, gelooft je niet en meent dat niet 'wetenschappelijk bewezen' is dat inteelthuwelijken voor stoornissen zorgt.

Lodewijk, hier mijn vriendschappelijke advies: laat je partijgenoten lekker slapen. Laat ze vooral denken dat 'inteelt' fijne, gezonde, mooie baby's voortbrengt.

Sterker: laat die inteelthuwelijken doorgang vinden, Lodewijk [...] 



Mijn advies is: verbied die huwelijken tussen neven en nichten niet, maar moedig ze aan. 'Ze' - jouw en mijn vijanden - willen dat zelf heel graag. Laat ze. Ze krijgen verzwakte kinderen die zelf nog zwakker nageslacht voorbrengen.'

http://www.parool.nl/parool/nl/508/THEODOR-HOLMAN/article/detail/238544/2009/04/22/Neven-en-nichten.dhtml

Omdat het in dit geval over islamieten ging publiceerde Het Parool dit racisme zonder morren. Vervang het woord islamiet door het woord jood en Holman zou zijn inkomsten bij de krant onmiddellijk kwijt zijn geweest. Holman is weliswaar gek, maar zo gek nu ook weer niet. Hij blijft een Hollandse kruidenier die de opbrengsten van zijn kraam goed in het oog houdt. Net als Wilders. Vandaar zijn reactie op Prem Radhakishun nadat die Holman racisme had verweten. Dat is niet goed voor Holman's handel. Holman is voor vrijheid van meningsuiting zolang hij het eens is met die mening. Anders niet. Kijkt u maar:

http://www.youtube.com/watch?v=6PzLoOFXr1k

Tot zover Holman's vrijheid van meningsuiting. 'Excuses!'  En dat uit de mond van Holman die onlangs schreef:

'Als ik dan Frènk van der Linden met Felix Rottenberg in DWDD over Rutger van GeenStijl hoor zeggen dat er een fatsoenkloof is in de journalistiek, dan denk ik: Hallo zeg, dit is mijn vader die scheldt over de VPRO: ‘Wat onfatsoenlijk!’ Omdat hij twee tieten zag bij Hoepla. Ik heb altijd een enorm bezwaar gehad tegen dat woord ‘'fatsoen’'. '

Theodor Holman is een racist die nationaalsocialistische stigmatiserings-technieken gebruikt zoals geformuleerd door Joseph Goebbels die ooit verklaarde:


'Wij spreken niet om iets te zeggen, maar om een bepaald effect te bereiken.’

Geen opmerkingen:

How Zionists Treat Their OWN POPULATION

  https://twitter.com/Kahlissee/status/1780545543602675793 Khalissee @Kahlissee How the wives of Israeli hostages were beaten outside Netany...