zaterdag 5 maart 2011

Hollandse Amateurs 5


 Blondjes, blondjes, blondjes!!! We hebben blondjes nodig. 


Diefstal, zelfverrijking en intimidatie bij marine

Van onze verslaggevers John Schoorl en Merijn Rengers − 05/03/11, 04:24
Een van der vier onderzeeërs van de Marine.
AMSTERDAM - Bij een prestigieus marineonderdeel in Den Helder is sprake van zelfverrijking, diefstal, intimidatie en onderling wantrouwen. Ook wordt afgerekend met klokkenluiders en personen die zich verzetten tegen de niet-integere bedrijfscultuur. Dit blijkt uit een intern defensiedossier over ernstige integriteitsschendingen, dat in het bezit is van de Volkskrant.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ook een leuke, Bolkenstein in de VK (deze reactie is van Arnoud):

'ik zei wat in kroeg en kerk werd gezegd. Wilders doet dat ook, maar hij overdrijft. Ik ben bang dat hij meent wat hij zegt over de Islam. Hij speelt geen spelletje; hij beweert het onmogelijke."

1) Dus Bolkenstein speel(de) een spelletje (als volksvertegenwoordiger)? ... Lijkt me goed om te weten. Te meer daar hij 'de leermeester van zowel Mark Rutte als Geert Wilders' blijkt te zijn.

2) Dus Bolkenstein meende niet wat hij zei? ... Idem.

3) Dus Bolknstein geeft toe dat hij een populist is/was?

Etc. Etc. Leef je uit Stan, please do. ;)

Ook interwsant is wat er direct daarna staat over wat hij zei over 'Joodse Amsterdammers' en 'Marokkanen' (die niet nederlands zijn? - A)

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...