zaterdag 5 maart 2011

Hollandse Amateurs 4

'Happiness is a warm gun... and when I feel my finger on your trigger. Oooooooooh, oh yeah!' 

De lezer zou zich moeten afvragen waarom de bejaarde Frits Barend zo graag wilde weten van de blonde helikopterpilote of ze lichamelijk opgewonden raakt wanneer ze met haar hand aan de stuurknuppel 'daar boven hangt'? Een stuurknuppel waarmee zij ook nog eens gas kan geven, zij bepaalt dus de snelheid, want 'she is on top'. De Marine pin-up beaamt meteen dat het 'bloedspannend' is, ze weet haar rol, bloedspannend, als het ware nog spannender dan sex, en daar gaat die vraag ook impliciet om. Opgewonden vrouw 'daar boven' al die mannen die van alles met haar zouden kunnen doen als zij niet die knuppel zelf in haar hand heeft en daardoor de macht bezit. Tot de amateurs tegen de lamp lopen. Seks is in een consumptiecultuur de grootste drijfveer. Ook oorlog wordt met seks verkocht. 'Bloedspannend,' volgens de stem des volks Frits Barend, het bloed pompt razendsnel door haar lichaam, net zoals tijdens het... Frits kan er geen genoeg van krijgen, en zijn achterban ook niet.

She's not a girl who misses much
Do do do do do do, oh yeah
She's well acquainted with the touch of the velvet hand
Like a lizard on a window pane

The man in the crowd with the multicoloured mirrors
On his hobnail boots
Lying with his eyes while his hands are busy
Working overtime
A soap impression of his wife which he ate
And donated to the National Trust

I need a fix 'cause I'm going down
Down to the bits that I left uptown
I need a fix cause I'm going down
Mother Superior jumped the gun
Mother Superior jumped the gun
Mother Superior jumped the gun
Mother Superior jumped the gun
Mother Superior jumped the gun
Mother Superior jumped the gun

Happiness (is a warm gun)
Bang Bang Shoot Shoot
Happiness (is a warm gun, momma)
Bang Bang Shoot Shoot

(When I hold you in my arms)
Oooooooooh, oh yeah!

And when I feel my finger on your trigger
Oooooooooh, oh yeah!

I know nobody can do me no harm
Oooooooooh, oh yeah!

Happiness (is a warm gun, momma)
Bang Bang Shoot Shoot

Happiness (is a warm gun)
Bang Bang Shoot Shoot

Yes it is, gun!
Happiness (is a warm gun)
Bang Bang Shoot Shoot

Happiness (is a warm gun)
is a warm gun, yeeeaahhh!

5 opmerkingen:

Sonja zei

Foto's uit Uruzgan: http://www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?76503-Dutch-military-pictures/page433

Sjuul van Dissel zei

Het liep tegen de verkiezingen. Met verkiezingen heb ik mijn eigen theorietje ontwikkeld omtrent hoe rechs er mee omgaat. Om de verkiezingsuitslag nog op het laatste moment 'bij te sturen'. Er gebeurd dan altijd wat wat met chokoladekoppen en hoofditems in kranten en op TV de campagnestandpunten van de politieke partijen overschreeuwt. Deze keer bijvoorbeeld deze twee geforceerd 'aangestuurde' items.

Zogenaamd gegeizelde helikopterbemanning inclusief twee Zeeuwse Meisjes die volkomen onverantwoord op pad werden gestuurd naar een 'oorlogsgebied' waar volkomen onduidelijkheid heerst over waar het front is doordat dat front overal op elke vierkantemeter woestijn kan zijn.

Zogenaamd uit TBS losgelaten seriemoordenaar "di 22 feb 2011, 05:30 Van onze verslaggevers: ARNHEM - De rechtbank in Arnhem heeft afgelopen vrijdag een 'zeer gevaarlijke' tbs'er op straat gezet. Daarmee negeerde de rechter een advies van de behandelaars van Cliff S. http://www.telegraaf.nl/binnenland/9086217/___Gevaarlijke__tbs_er_vrijgelaten__.html

'Happiness is a warm gun... and when I feel my finger on your trigger. Oooooooooh, oh yeah!'

Maar je spreekt met recht over Hollandse amateurs want beide geforceerde propagandaacties liepen [uiteraard pas] na de verkiezingen uit op afkeurende reacties in de media. Maar wat maakt dat nou uit. Negatief nieuws is ook nieuws met PRwaarde.
http://www.nrc.nl/nieuws/2011/03/04/oude-beelden-van-de-helikopterpilote-die-vastzit-in-libie/
http://weblogs.nrc.nl/rechtenbestuur/2011/03/04/staatssecretaris-teeven-op-vingers-getikt-voor-napraten-pownews/

Sonja zei

De SP blijft traditioneel met haar Grote Hypnoseshow. Emile Roemer meent dat de partij “op de weg terug” is en: “Ik ben ontzettend blij dat we de stijgende lijn van de laatste Kamerverkiezingen vandaag hebben doorgezet.”

Bij "de laatste Kamerverkiezingen" verloor de SP 11 zetels in de Tweede Kamer, en "op de weg terug" betekent in werkelijkheid een landelijk verlies van 4,6% en in de provincies 29 zetels achteruit, van 86 naar 57.

Anoniem zei

Van het vrindje vanje ' favoriete sp proagandist' ;) :

Je beschuldigt Roemer op mbv een techniek die jezelf altijd verfoeit, nl. de omissie. Roemer/ de sp heeft het hierbij altijd ook gehad ov de stijgende lijn tov het verlies TOTDAT Roemer de nieuwe fractieleider werd. Dat is nl. ook prscies wat ze zelf wel erbij zeggen. Dat neemt niet weg dat je een punt hebt dat ze dat soort zaken altijd ten faveure van zichzelf proberen te spinnen.

Mvg,

Arnoud

Sonja zei

Er staat duidelijk "Ik ben ontzettend blij dat we de stijgende lijn van de laatste Kamerverkiezingen vandaag hebben doorgezet.’ Punt. Ze hebben alweer verloren (lees nog eens: een landelijk verlies van 4,6% en in de provincies 29 zetels kwijt), maar doen net alsof ze gewonnen hebben/aan het winnen zijn. Dus de omissie ligt bij de SP en niet bij mij. En dat is mijn punt. Wat jij doet Arnoud, is eigenhandig de zaak invullen en mooi draaien. Waarom weet ik niet - of bent u soms uw broeder's hoeder?

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...