woensdag 19 januari 2011

Peter Siebelt. Poseur 7

''Als er agressieve Arabieren binnenkwamen,’ zegt de joviale Limburger in zijn Loosdrechtse kantoor, ‘dan hielp ik ze met uh “zachte dwang” naar buiten.'’ Let op: 'de joviale Limburger' Siebelt heeft als het ware een neus voor 'agressieve Arabieren,' net zoals andere katholieke antisemieten een neus hadden voor 'agressieve Joden.' We weten hoe dit soort antisemitisme afloopt. Het antisemitisme van Peter Siebelt is vermomd als filosemitisme. Dat is niet verwonderlijk gezien het eeuwenoude antisemitisme onder het katholieke volksdeel. Dat is natuurlijk niet plotseling in 1 generatie veranderd. Het wordt nu op 'Arabieren' geprojecteerd. En den bepaald slag christenen doet daar graag aan mee.


http://petersiebelt.wordpress.com/2007/12/10/alvast-een-vrolijk-kerstfeest-en-een-goed-uiteinde/

uit Artikel Christenen voor Israël 2004


"In de jaren zestig beveiligde hij de Joodse gemeenschap in Amsterdam. Tegenwoordig doet hij onderzoek naar het internationale terrorisme. Peter Siebelt (58) is de best gedocumenteerde terrorismedeskundige van Nederland. Deze vriend van Israël doet een boekje open over het netwerk achter de PLO, de antizionisten binnen de kerken en de jonge jaren van Gretta Duisenberg. ‘Zonder de linkse Joden had de PLO weinig kans van overleven gehad.’

Siebelt en de Joden, het is een relatie die teruggaat tot de tweede helft van de jaren zestig. In die periode regelt hij de bewaking in een Joodse volksclub in Amsterdam, die wordt gerund door een ex-officier uit het Israëlische leger. Het is de tijd dat de Joodse gemeenschap in Nederland wordt opgeschrikt door een serie bombrieven. Siebelt houdt bij de deur van de club een oogje in het zeil. ‘Als er agressieve Arabieren binnenkwamen,’ zegt de joviale Limburger in zijn Loosdrechtse kantoor, ‘dan hielp ik ze met uh “zachte dwang” naar buiten.’ Er traden Israëlische zangers op zoals Motke Dagan en Miriam Zairi. ‘Prachtige muziek!’ roept Siebelt, die in deze periode zijn liefde opvatte voor de Joodse staat. In de woorden van de onderzoeker: ‘dat kleine landje, dat als een soort westerse enclave binnen de Arabische wereld probeert te overleven’. Zowel voor- als tegenstanders van Israël passeerden de gespierde beveiligingsman om iets te drinken in het Joodse etablissement. ‘Waarbij ik moet aantekenen dat beide categorieën bestonden uit Joden,’ aldus Siebelt. ‘Helaas zijn juist veel Joden betrokken bij de strijd tegen de Joodse staat.’ "

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Joviale reetkever.

anzi

Anoniem zei

En, Siebelt, die Israëlische zangers met hun ‘Prachtige muziek!’, waren dat wel joodse Israeliers? Toch geen arabisch Israeliers mag ik hopen?

"Als er agressieve Arabieren binnenkwamen,’ zegt de joviale Limburger, ‘dan hielp ik ze met uh “zachte dwang” naar buiten."

Dus niet zo met agressieve joden.

Hij is een gewelddadige racist.

eGast

Anoniem zei

Joodse volksclub? Bombrieven terwijl hij aan de deur mensen tegenhoudt? Er klopt nog steeds iets niet.

Misschien kan eem MSM eens wat onderzoek doen naar al die agressieve en gewelddadige joodse of Israelische clubjes in Nederland.

Markuszower (voormalig top 10 op PVV lijst) weet er ook wat van.

eGast

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...