zondag 23 januari 2011

De SP Zwendel 3

Sonja heeft een nieuwe reactie op uw bericht "De SP Zwendel 2" achtergelaten:

Deze vond ik nog, SP-nota Brandhaard Aarde, versie 2008:

"We realiseren ons dat zowel onze mogelijkheden als die van de Nederlandse politiek en samenleving beperkt zijn. Een te grote mond over internationale politiek is niet verstandig en soms zelfs gevaarlijk.” (pag. 5)

(versie 2009: "Een te grote mond over internationale politiek is niet verstandig en kan ongewenste gevolgen hebben.") 



Dit nu is een illustratie van het machtsdenken zoals leninisten, marxisten, communisten jarenlang hebben gevolgd. Het is cynisme en gaat van de stelling uit dat het niet niet belangrijk is of men gelijk heeft maar of men gelijk krijgt, zoals de Amsterdamse communistische wethouder Roel Walraven mij eens vele jaren geleden toebeet toen hij op grond van feitelijke argumenten een discussie verloor. Dit soort mensen verkopen hun hele handel om maar gelijk te krijgen. Zo bleek de CPN in Amsterdam keer op keer bereid om zijn eigen achterban te bedriegen om de macht maar te houden. De SP doet precies hetzelfde. Het zijn partijcommissarissen, zoals ze in de Sovjet Unie bestonden. 

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...