vrijdag 19 november 2010

Israel en de PVV 2


Ik kreeg van de zomer dit fotootje gemaild. De fractiekamer van de PVV in de gemeente Den Haag. Waarom emigreert deze fractie niet collectief naar Israel? De Wilders-aanhanger hebben kennelijk moeite met hun loyaliteit voor Nederland. De PVV wil dat burgers die een dubbele loyaliteit bezitten een keuze maken. Welnu vrienden, of uitwijken naar de schurkenstaat Israel of kiezen voor de Nederlandse cultuur. Er is geen tussenweg, of men steunt terreur of niet. Wordt de PVV gefinancierd door de joodse lobby dan wel de 'Joodse staat'? Onderzoeken collega's van me. Uitgaande van de PVV-ideologie lijkt het erop dat we een vijfde colonne binnen onze poorten hebben.

In elk geval: soort zoekt soort.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Sjust, geen vreemde agressieve elementen hier. Next, Hernandez. Verhagen was op de hoogte van camera-opname fysieke uitingen van Hernandez. Wat betekent dat nu weer van de tegenwoordige slimme energieopmeter.

anzi

Anoniem zei

Inderdaad, anzi, vreemd dat er cameraopnames zijn en dat dat stil gehouden werd. Wordt toevallig vandaag gelekt? (A good day to get rid of bad news).

OM en PVV - interessant aan het worden. Loyaliteiten en zo.

eGast

Anoniem zei

Koningshuis?

anzi

Anoniem zei

Gadver, wat een lul toch, Frits Wester met zijn inside-information.

anzi

Anoniem zei

5 december gaat Geert niet naar Spanje maar naar Israel.
Sinterklaas mag deze man ook in de zak!
Jose

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...