dinsdag 16 november 2010

Eric Lucassen van Wilders 3

Door Niek Stolker | 11 November 2010 - 16:03 | 45 reacties | Stuur door

U dacht dat we er wel waren met gehoorapparaten van bejaarden slopen, vrouwen uitschelden en dreigementen om door brievenbussen te pissen? Nee, het wordt nog erger. Eric Lucassen zou na een ruzie een Haarlemse coffeeshophouder bij de strot hebben gegrepen. "Hij is eruit gezet en mocht niet meer terugkomen," aldus een woordvoerder van Coffeeshop Willie Wortel Indica.

Lucassen was in zijn Haarlemse tijd vaste klant in de coffeeshop. "Een rustige jongen, heel gespierd. Was portier geweest in Amsterdam. Hij kocht altijd wiet," aldus de woordvoerder. Over het incident, dat zich enkele jaren geleden afspeelde: "Misschien dat zijn anabolen begonnen op te spelen. Na dat akkefietje is hij eruit gezet en mocht hij niet meer terugkomen."

Collega Hans van Willie Wortel Sinsimilla (er zijn drie Willie Wortels in Haarlem) vult aan: "Eric heeft collega [X] bij zijn strot gepakt. Nee, dit is niet echt het genre dat je graag als volksvertegenwoordiger ziet. Een botte, agressieve man." [X] werkt inmiddels niet meer voor de coffeeshop.

De PVV is fel tegen het gedogen van coffeeshops.

UPDATE, 16.35 uur - Volgens een reageerder van het Haarlems Dagblad zou een onduidelijke ruzie met als ingrediënten vrouwen, arbeidsconflicten en kont knijpen ten grondslag hebben gelegen aan het handgemeen.

http://www.hpdetijd.nl/2010-11-11/eric-lucassen-greep-coffeeshophouder-bij-de-strot

1 opmerking:

Sonja zei

Uitstekend, hoe meer straatterroristen en ander tuig in de PVV hoe beter.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...