donderdag 28 oktober 2010

Het Neoliberale Kabinet 2

Over de bezuinigingsplannen van de regering:

If you empty a sack of money into a crowd, the greediest will get the most, and no matter how many nipples a government puts out for the poor, it always seems to find a middle-class mouth fastened around every one.


Wat overblijft is socialisme voor de rijken, want daar wordt nooit op bezuinigd!

3 opmerkingen:

Sonja zei

De huiscrimineel van de Volkskrant meldt:

"Het vredesproces ligt stil. Deze week kreeg ik heimwee naar de tijd dat het nog géén vrede was."

En de krant stelt nu dat Efrat in Israël ligt:
"Yochanan Visser woont en werkt in Israël."

Ik vroeg of Visser alweer druk aan het bijbouwen was in Efrat, of dat hij het nog bij het leggen van nepfunderingen houdt. En of zijn buurman ook zo van fikkies stoken houdt en bejaarde Palestijnen neerknuppelen. En nu ben ik van het "opinie"-gedeelte verbannen (IP) en mag daar dus niet meer reageren. Maar nog rigoreuzer: overal blijken mijn reacties verwijderd, dus ook bij andere "opinie" artikelen. Meer dan 3 jaar reacties. Het domme is dat ze de reacties op mijn reacties wel hebben laten staan.

Een nieuwe regering, een nieuwe Volkskrant.

Sjuul van Dissel zei

Sonja,
ach die Volkskrant daar was ik al een tijdje geleden achtergekomen. Het is voornamelijk verloren tijd op die opinie site daar. Net als met het colporteren voor Dagblad De Waarheid wat ik ook nog een tijdje gedaan heb. Echt zonde van de tijd. Maar inderdaad de Volkskrant is erger. Oorlogszuchtiger. Crimineler.

Ik plak af en toe wat van je blog als je het niet erg vind. Kijk zelf maar af en toe.

Sonja zei

Prima Sjuul, van mij mag iedereen alles copy-pasten!
Het beste boek ooit gepubliceerd is Steal this book van yippy Abbie Hoffman:

In the book, Hoffman referred to the American Empire as the "Pig Empire", saying that it was not immoral to steal from the "Pig Empire"; in fact, Hoffman wrote, it was immoral not to do so.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...