zaterdag 31 juli 2010

Daphne Meijer 33

Meer dan twee weken geleden publiceerde ik dit:


donderdag 15 juli 2010


Daphne Meijer 32

Daphne heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Daphne Meijer 31" achtergelaten: 

Stan, zullen we eens in het openbaar debatteren? Dan kan ik reageren op wat jij over mij zegt, kan ik iets over jouw standpunten en motieven zeggen, en komen we misschien een stap verder. Ik vermoed dat ik niet de enige ben die in de door jou geschetste 'meta-positie' verkeert. Het is een dilemma dat natuurlijk niet nieuw is, en waar vele joden een vorm voor proberen te vinden. The Magnes Zionist zit in Jeruzalem, dus dat is wellicht te hoog gegrepen, maar misschien zou Abu Pessoptimist mee kunnen debatteren?

Ik zie via de pingback wanneer je naar iets van me linkt. Dat is uiteraard okee. Ik zou het leuk vinden wanneer je de volgende keer ook een berichtje achterlaat, met een link of zo, zodat de lezers van mijn blog kunnen zien hoe jij verder borduurt op wat ik schrijf. 

@ AdR: Dat is de makke van blogs. Je moet je eigen eindredacteur zijn. Je bent van harte uitgenodigd om correcties voor te stellen. 

@ anzi Speer und Er? Ken ik niet. Kennen wij elkaar? Want kennelijk denk je wel aan me. 



Daphne,


Ga je gang. Mijn weblog is 'openbaar', toegankelijk voor iedereen. Geschreven tekst is daarbij veel beter dan gesproken woord, omdat je langer kunt nadenken over een antwoord. Ik zit op dit moment voor enkele maanden in de VS om mensen te interviewen, dus ik kan niet elke dag reageren, maar ik stel voor: begin te discussieren met me.

Ik heb nog steeds niets van de zioniste Daphne Meijer vernomen, terwijl ik haar toch heb uitgenodigd om op mijn weblog met mij te discussieren. Nu zijn er twee mogelijkheden:

1. Daphne Meijer wil niet discussieren.
2. Of Daphne Mijer durft niet te discussieren.

In beide gevallen speelt Daphne Meijer een spelletje niet alleen met mij, maar ook met de lezers van mijn weblog en uiteindelijk speelt ze ook een spelletje met zichzelf. En dat laatste is misschien nog wel het meest kwalijke, want het joods slachtofferisme dat ook zij predikt leidt tot het vermoorden en terroriseren van Palestijnse burgers. Daphne Meijer, mijn vraag aan jou nu is: waarom word je niet volwassen? In afwachting van je antwoord.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Vergeet het maar Stan.
Types als Daphne, die moedwillig onrecht proberen goed te praten, weten dat zij dit niet kunnen verdedigen tegen geïnformeerde mensen die zich geen halve waarheden en hele leugens laten aanpraten door de commerciële massa media.
Daarom is het beter om de discussie te vermijden.
Volgens mij weet jij dit ook maar al te goed. Hoeveel van je collega journalisten (of wat er voor door moet gaan), politici of andere mensen die je aanschrijft gaat een open discussie met je aan?

VII

Anoniem zei

Ik heb geen interesse voor Meijer. Sterker nog, ik heb een grote afkeer van haar. Ik zag vanmorgen weer een documentaire over de Palestijnse gezinnen die uit hun huis werden verjaagd wat vervolgens gesloopt werd, het getreiter, de vernederingen, de joden die in de huizen van de Palestijnen woonden etc. Ik heb een grote afkeer van Meijer en al die andere joden die maar lopen te zeiken over zichzelf en de terreur op de ene of de andere manier steunen. Het gaat niet over volwassen worden, het gaat over egoisme, arrogantie, schofterigheid. Meijer als Hollandse toeriste, zegt een emotionele binding te hebben met die godvergeten plek en dat zij er altijd weer naartoe wordt getrokken.Dat voorrecht hebben de mensen niet die uit hun dorpen zijn en worden verjaagd. Flikker op en amuseer je.

anzi

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...