donderdag 3 juni 2010

Zionistische Propaganda


Oeps, foutje van de zionisten, zelfs hun doorgaans smetteloze propaganda gaat nu niet goed. Shit.Bron: (c) www.joop.nl (82x geklikt)


http://zaplog.nl/zaplog/article/er_is_iets_mis_met_het_israelische_bewijsmateriaal



Er is iets mis met het Israëlische bewijsmateriaal

Door community (initieel Haddock), Op don 3 jun 2010 15:10, 259x bekeken, 14 reacties , nieuws
Het Israëlische leger toont op de fotosite Flickr 'wapens' die ze in beslag genomen hebben aan boord van het geënterde hulpkonvooi naar Gaza. Los van het feit of bijvoorbeeld een kogelvrijvest als 'wapen' aangemerkt kan worden ontdekten fotoliefhebbers iets vreemds aan de foto's.

Digitale foto's zijn voorzien van zogeheten EXIF-data, gedetailleerde gegevens over onder meer de camera, sluitertijd en datum van opname. En die gegevens bevatten in een aantal gevallen zeer afwijkende data. Sommige foto's zijn volgens de EXIF-data in 2006 gemaakt, andere in 2003. De afwijkende data zijn meteen voer voor speculaties op internet, al is het goed mogelijk dat de fotograaf vergeten is zijn camera in te stellen. Niet zo handig als bewijsmateriaal verzamelen je beroep is.


3 opmerkingen:

Sonja zei

Dit weer wel smetteloos. Journalist Rob Vreeken in de Volkskrant doet echt UIT-STE-KEND zijn werk voor Israël, zo goed heb ik het nog in niet één krant gelezen.

Sonja zei

Maar ik was toch echt eerder dan joop.nl :)
Foto's van 'smoking guns' blijken jaren geleden gemaakt

Anoniem zei

Nou, waarschijnlijk stond de datum van de camera verkeerd (zoals je na aankoop van de camera de datum moet instellen, of soms na verwisseling van batterijen). Wel slordig, zeker voor hun PR, maar nog niet vals. Ze prutsen maar wat.

Daar lullen ze zich nog wel uit.

Maar kogelvesten als wapens opvoeren?
Een slijptol als zaagmachine?
Pepperspray die nog in de verpakking zit?

Piraten die zelf slachtoffer zijn?

En verder: waarom nog geen foto van het "vuurwapen" waarmee de piraten beschoten zijn?

Kortom, het Cidi zal wel hard aan het werk zijn. Tellen hoeveel "anti-semitische voorvallen" voorkomen na deze Israelische moordpartij. Turf ze, Ronnie. Ik voorspel dat jij hierover begint als het jou uitkomt (zeg over 5-6 maanden).

eGast

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...