dinsdag 29 juni 2010

Lokjoden 15





Reacties in de NRC op Lokjoden-voorstel:


anna aarts zegt:
Ik citeer:



Dát dit nodig geacht wordt is al schande voor Nederlandse regering/en die dit tuig toelieten tot Nederland. Gooi die Marokkanen het land uit als algemeen Jodenhaters, voor de ellende al bezorgd; en nog steeds op andere vlakken!
Geen Jood heeft ooit Nederlanders bedreigd met geweld – wel moslims alle Nederlanders op allerlei manieren – en dan staan die verbaasd over ‘moslimhaat’, zeggen ‘Wilders is racist’.

http://weblogs.nrc.nl/expertdiscussies/keurt-u-de-inzet-van-lokjoden-goed/#comments



Wat is het wezenlijke verschil tussen deze dame en een antisemiet? En wat mankeert sommige NRC-lezers? zijn dit kwaliteitslezers? In elk geval wordt duidelijk waar wie staat.

6 opmerkingen:

Sonja zei

Ik heb gisteren meerdere keren geprobeerd daar een reactie te plaatsen. Even stond hij er (ter 'goedkeuring'). Kort daarna was hij weer weg.

Anoniem zei

Geen Jood heeft ooit Nederlanders bedreigd met geweld

Zeker Gidi Markuszower vergeten en de noeste arbeid van schijnheil Naftaniel bestaat alleen maar uit het oproepen van geweld. Wanneer gaat de joodse gemeenschap en de politiek hier eens wat aan doen?

anzi

Anoniem zei

Geen Jood heeft ooit Nederlanders bedreigd met geweld

Uit welk land komt die jood dan?

anzi

Sjuul van Dissel zei

Gister is mijn nieuwe fiets gejat, notabene uit de schuur. Vast weer door zo'n pseudo kutmarokaans autoritairistisch opgevoed libertijns christenjoch. Met het idee wat ik ook doe, netjes of crimineel, de voordelen komen mijn kant op. Godverdomme wat een achterbakse etters. ANWB zeg er wat van!

Anoniem zei

Had je de schuurdeur zeker niet op slot gedaan, Sjuul? Is uitlokking.

anzi

Anoniem zei

Heeft een zekere Martin van Crefeld,(Isr.professor in de krijgskunde of zoiets)niet onlangs gezegd dat Israel iets van haar nucleaire arsenaal op Europa gericht had?
Noem dat maar eens geen bedreiging.

Medi

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...