dinsdag 1 juni 2010

Israel als Schurkenstaat 216



De centrale vraag die we ons moeten stellen is wat te doen als burgers van een zogeheten democratische rechtstaat nu onze politici de internationale rechtsorde laten schenden door de 'Joodse staat'? Moeten we het heft in eigen handen nemen en het via een juridische weg uitvechten? De nabestaanden van de door Israel vermoorde vredesactivisten kunnen het zionistische regime voor de rechter dagen om een financiele vergoeding af te dwingen aangezien Israel een daad van piraterij heeft begaan. Ik noem maar iets. Regeringen van onafhankelijke landen aangespoord worden om Israel aan te klagen bij het Internationaal Gerechtshof wegens flagrante schending van het zeerecht.

1 opmerking:

Anoniem zei

We zouden een mondiale organisatie moeten hebben die de nabestaanden zouden kunnen gaan helpen met goede juristen erbij. Misschien is er al een bestaande organisatie die dit kan oppakken of zijn mensen ermee bezig?

anzi

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...