zaterdag 22 mei 2010

Bullfighting

http://www.huffingtonpost.com/2010/05/22/julio-aparicio-gored-in-t_n_585941.html

4 opmerkingen:

Sonja zei

[UPDATE: After two operations, it appears leading surgeon Maximo Garcia Pedros has saved Aparicio's life. The bull, however, was quickly killed by other matadors.]

Anoniem zei

Kan hij voelen wat de stier voelt. Ik heb geen medelijden met de man, al wordt hij afgemaakt. Dan zal ik wel bij de dierenterroristen horen.

anzi

Sjuul van Dissel zei

Wie wel eens beesten geslacht heeft, al waren het kippen, konijnen, paling of 'vrede's'duiven, ziet dat er hier duidelijk iets verkeerd gaat. Prachtige foto's..!
Ik vind dat een mens moet kunnen slachten voor het dier op te eten. Die stier krijgt van mij alle respect voor die op mijn bordje komt. Dat zou elke vleesetende mens moeten hebben. Dat is wat er aan de bio-industrie mankeert. Respect..!
Hypocriet wegkijken en zichzelf afzijdig houden is het begin van alle ellende in de wereld. Zelf doen en de natuur respecteren, ook de mens zelf als soort daarin is het begin van het genezingsproces van de wereld. Het genezen van de ziekte mens.

Anoniem zei

Respect wordt meestal door angst verkregen.
Laten we het waardigheid noemen.

Als je de waardigheid beseft,
hou je je tanden thuis.

Nog afgezien dat vlees eten logistiek gewoon niet meer kàn (zie alle ellende).

En dan moet Azie - 3/5 vd wereldbevolking - nog beginnen aan hun lang, lang uitgestelde diner...

'Genezen van de ziekte mens'?
Jammer dat mensenvlees onderhand te giftig is.

Ton

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...