woensdag 14 april 2010

Het CIDI/Wilders 6

Kandidaat-Kamerlid PVV verdedigde radicale imam

woensdag 14 april 2010 08:50

De nieuwkomers op de kieslijst van de PVV voor de Tweede Kamerverkiezingen op 9 juni, blijken niet geheel onomstreden. Zo verdedigde de nummer drie op de kieslijst, Lilian Helder, als advocaat een radicale imam die volgens PVV-leider Geert Wilders het land moet worden uitgezet.

De radicale imam Kariman werd verdedigd door de nummer drie van de  PVV De radicale imam Kariman werd verdedigd door de nummer drie van de PVV

Moskeeverbod
Het landelijk bestuur van de Eindhovense moskee Anwar-e-Medina eiste vorig jaar in een kort geding een hernieuwd
moskeeverbod voor de imam Imraan Kariman. Ook familieleden en aanhangers van de imam die vroeger preekte in de moskee, moeten worden geweerd.

Dat schrijft De Telegraaf woensdag.

Vechtpartij
De Eindhovense
imam Imraan Karimam kreeg in 2007 een preekverbod van twee jaar vanwege gewelddadig en ophitsend gedrag. Wilders vond die kwestie destijds aanleiding om uitzetting te eisen. Vorig jaar verdedigde Helder dezelfde imam bij een nieuwe zaak over een vechtpartij bij de moskee. Ze voerde toen aan dat haar cliënt zich steeds 'voorbeeldig' had gedragen.

De nummer vijf, Gidi Markuszower, werd twee jaar geleden opgepakt met een wapen bij de viering van zestig jaar Israël in de Amsterdamse Rai. Hij werkte daar als beveiliger maar mocht het wapen daar niet dragen.

Verbannen
Markuszower, die in het verleden medewerker was van Tweede Kamerlid Anton van Schijndel die uit de VVD stapte, blijkt volgens
dagblad De Pers ook voor het uitbannen van kritische joden uit de joodse gemeenschap.

Zo diende hij een voorstel in bij de Kerkeraad van Nederlandse-Israelitische Hoofdsynagoge om degenen die het kritische VN-rapport steunen over de rol van Israël in de Gaza-oorlog, uit de gemeenschap te verbannen.

Recordhouder
De nummer 23 van de lijst, James Sharpe, zou volgens de PVV-site Nederlands recordhouder hordenlopen te zijn. Dat blijkt iets genuanceerder te liggen volgens de Volkskrant. Sharpe is recordhouder bij de atleten tussen 35 en 39 jaar.

Arjan Brogt, nummer 34 op de lijst, is door de rechter veroordeeld om het geld dat hij ontving voor zijn lidmaatschap van de studentenraad, terug te betalen. DAt gebeurde omdat hij nooit kwam opdagen.


Lees verder: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Politiek/262897/KandidaatKamerlid-PVV-verdedigde-radicale-imam.htm


thumb_DSC_7889Van de PVV-site


Naam:
G. Markuszower

Geboortedatum:
27-10-1977

Bio:
De tweede hoogste binnenkomer op de lijst. Ondernemer, studeerde Internationaal en Privaat Recht en Internationaal terrorisme. Hij is ervan overtuigd dat met een grote Partij voor de Vrijheid, Nederland echt vooruit kan. "Er zijn momenten in de geschiedenis dat wij ons moeten realiseren dat de vrijheid die wij hier genieten duur bevochten is. We hebben onze vrijheid niet cadeau gekregen. Dat lijken we soms te vergeten."


Wie zou toch 'we' zijn. In elk geval niet ik, en ook niet het milieu waaruit ik kom. En ook niet de Palestijnse vluchtelingen in Nederland die na meer dan 40 jaar Israelische onderdrukking in de bezette gebieden maar al te goed weten wat vrijheid is, en ook niet de Palestijnen die met terreur door de oprichter van Markuszower's Likoedpartij en hun medeterroristen in 1948 zijn verdreven. Wil nu Markuszower die de onderdrukking van en het Israelische terrorisme tegen de Palestijnen fanatiek steunt ons gaan uitleggen wat vrijheid is. The man must be mad. Wat een onbeschaamde kwast. Wat dat betreft lijkt hij op die andere allochtoon, Afshin Ellian.

Geen opmerkingen:

Het Nihilistische Israel

‘Het Westen heeft de wereld niet gewonnen door de superioriteit van zijn ideeën, waarden of religie, maar eerder door zijn superioriteit in ...