dinsdag 27 april 2010

Derk Sauer 25

Het gezicht van de NRC, de Sauertjes.

En ook de tweede slag heeft Sauer gewonnen. The Boss is the Boss.

Redactie NRC tikt aandeelhouders op vingers
amsterdam op 27 april '10, 20:15, bijgewerkt 27 april 2010 20:19
NOVUM - De redactie van NRC Handelsblad, nrc.next, nrc.nl en nrcnext.nl staat afkeurend tegenover de manier waarop de hoofdredacteur en de uitgever van NRC media door de aandeelhouders onder druk zijn gezet om af te treden. Dat heeft de redactie in een verklaring vastgelegd, meldt NRC Handelsblad dinsdag.
Het besluit van Birgit Donker om in het belang van de krant terug te treden als hoofdredacteur stelt de redactie niettemin te respecteren. De krant liet maandag weten dat Donker opstapt als hoofdredacteur na een verschil van mening met andere directieleden over het 'borgen van de journalistieke autonomie van de redactie'. Ze treedt 1 juli uit dienst als hoofdredacteur. Ook directeur-uitgever Gert Jan Oelderik legt zijn functie neer. De redactieraad, die de redactie vertegenwoordigt, heeft dinsdagmiddag gepraat met onder anderen president-commissaris Derk Sauer en commissaris Peter Visser. De raad van commissarissen zou zich opnieuw hebben gecommitteerd aan het redactiestatuut, waarin de bestuurlijke autonomie en redactionele onafhankelijkheid zijn geregeld. De redactie is hier tevreden over. De redactieraad gaat nu kijken wie de nieuwe hoofdredacteur moet worden
http://www.volkskrant.nl/economie/article1374137.ece/Redactie_NRC_tikt_aandeelhouders_op_vingers

4 opmerkingen:

AdR zei

Even o/t:
Derde PVV-kandidaat weg, bleek notoire zakkenvuller bij het "bevorderen van de democratie in Oost-Europa".
Een links complot, zegt de kandidaat zelf.
Weer een kandidaat om de Horst Wessel van Wilders te worden?

Steve Brown zei

Aan Alles komt een einde........
in Nederland.

Russische Maffia slaat keihard toe in Nederland

Russische Maffia Baas D.S. doet bloedige greep naar de macht in de Strijd om de’ Opium voor het Volk’.

Naast de Italiaanse Maffia en de Nederlandse Maffia nu ook de Russische Maffia een serieuze speler in Nederland. De politiek en justitie zwijgen als het graf. Angst om volledig te worden afgebrand?

De afgelopen dagen heeft de Russische Maffia ongenadig huis gehouden in Nederland. Een regelrecht bloedblad onder de mensen met een eigen wil en mening.

Tot nu toe zijn er vier slachtoffers bekend te weten in Amsterdam-Noir .............

Meer Lezen: http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2010/04/russische-maffi.html


http://stevenbrown.web-log.nl/stevenbrown/2010/04/russische-maffi.html

Anoniem zei

Sodemieter

anzi

Anoniem zei

Dear Mr.Derk,

thank you very much in advance for your time and an aswer. My name is Svetlana Popova. I'm a coomercial director of the Publishinig House ISDATEL - Rostov-on-Don - the Magazine PLEASURE - if you are remeber. We need your advise and help. Could you please be so kind and let me know your e-mail address. I'd like to send you the question in details.
My e-mails are: spopova@regata.ru; popovasvet@yandex.ru.

Your answer is of high appreciation.

Best regards,
Svetlana Popova

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...