maandag 1 februari 2010

Dirk-Jan van Baar. Praatjesmaker. 3




AdR maakte me attent op deze regel van Dirk-Jan van Baar:

'De weinige kleurlingen die je zag, maakten een welopgevoede indruk, alsof ze net zo gedisciplineerd zijn als de Denen zelf.'

Alstublieft, zo'n blanke bolle kaaskop die, eenmaal over de grens, zich verbaast over het feit dat 'kleurlingen... een welopgevoede indruk', maken. Het is alsof de jaren zestig niet hebben plaatsgevonden. 'Alsof ze net zo gedisciplineerd zijn als' de blonde blanken. Opmerkelijk, dat blanke racisme van deze eens blonde edelgermaan, die alle zwarten nog eens flink over 1 kam scheert. Wat zou Dirk-Jan van die zwarte president in de VS vinden? En kijkt u nog eens even goed naar de uitstraling van het nobele gelaat van Van Baars, een prachtvoorbeeld van blanke beheersing, even verfijnd als zijn gedachtenwereld.

4 opmerkingen:

Sonja zei

Brrrrr....

Anoniem zei

Tjonge,jonge Bulletje Bonestaak. Je kan je afvragen hoe wel of niet hij is opgevoed. Het missionarisdenken zit er nog goed in. En wat bedoelt Bul met 'gedisciplineerd' daar er vaak verschillende betekenissen aan dit woord wordt gegeven?

anzi

R.B. zei

Het stuk over Putin en het VS overleg is een beetje doorspekt.

Is een beetje in EU propaganda stijl geschreven. Want ik hoor niets over de rol van de VS en de EU en zelfs de rol van Merkel wordt totaal genegeerd, De Neonazi's en alle valse schijn van medeleven met strijdzuchtige uitlatingen van onze Nazi EU leden op het plein in Kiev, Guy Verhofstadt en zijn eigen adjudant Hans van Baalen, Deze twee overbetaalde niet gekozen EU profiteurs gaan schreeuwen dat ze uit onze naam hun opwachting maken, en de EU een voorbeeld is van de democratie, hoeveel leugens kun je dan in zo een paar zinnen uitschreeuwen. De Gladio moordenaars die door de EU betaald zijn om aan beide zijde een slachting aan te richten om de strijd verder te doen escaleren. Ik kan alleen maar walging uitspreken voor de wanprestatie van de vredelievende EU Nazi politiek.

Sonja zei

Dirk-Jan van Baar: 'Palestijnen moeten het doen met twee halve staten'

"De Palestijnen moeten een halve eeuw suïcidale politiek afzweren en de pijnlijke feiten onder ogen zien, stelt historicus Dirk-Jan van Baar."

"Vreedzaam is het op de Westelijke Jordaanoever meestal wel en dat is iets."

"Jeruzalem is aantoonbaar beter af als ongedeelde hoofdstad van Israël dan als gedeelde hoofdstad van een fictieve Palestijnse staat die zijn bestaansrecht nog moet bewijzen."

"Palestijnen waren de pioniers in de wereldwijde terreur die naar 9/11 leidde."

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...