dinsdag 8 december 2009

De Pro Israel Lobby 162



Anoniem

aan mij
details weergeven 17:19 (5 minuten geleden)

Anoniem heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Michael Jacobs" achtergelaten:

Ja, Stan die discussie zoekt, leg dat nou nog eens uit waarom je mensen hun reacties weghaalt?

Omdat ze je onwelgevallig zijn, toch?

Deze gewoon ook weer weghalen - dat is veel makkelijk dan beantwoorden.

Pas 65 jaar geleden liet men gewoon de onwelvallige mensen welhalen.

Dat was nog makkelijker.



Kijk, jongeman, vanwege deze manier van discussieren, die geen discussie mogelijk maakt, haal ik zotten zoals jij weg. Als je mij met op feiten gebaseerde argumenten wilt bestrijden dan zal ik niets weghalen, maar wel deze idioterie. Jouw lage niveau van argumenteren komt door het simpele feit dat je geen echte argumenten bezit. Dus roep je maar wat. Ik vrees dat jij dit niet zult begrijpen, maar misschien maakt het andere gekken iets duidelijk. Succes.

3 opmerkingen:

Sonja zei

Pffff, gelijk heb je Stan. Door dat soort idioten ben ik bijna mijn weblog kwijt geraakt.

AdR zei

Bijna?
Asjemenou, om met Loekie te spreken...
Nou, goed zo dan.

Sonja zei

De bekende omissies in onze pro-Israël media: Oost-Jeruzalem niet geannexeerd, niet bezet, en VN-resoluties bestaan niet.

Wereldomroep
"Voor Israël ligt de zaak gevoelig" en De Palestijnen zouden graag het oostelijk deel van de heilige stad toegewezen krijgen. Nergens wordt vermeld dat Oost-Jeruzalem sinds 1967 door Israël bezet wordt. Na deze annexatie werd door de VN Veiligheidsraad door middel van Resolutie 476 en 478 verworpen.

Nu.nl/ANP
Idem: "De status van Jeruzalem, dat voor drie geloven een heilige stad is, is een gevoelige zaak voor Israël. Dat land beschouwt Jeruzalem als zijn ondeelbare hoofdstad. Maar Palestijnen willen dat het oostelijk deel van de stad de hoofdstad van hun toekomstige staat wordt."

Nieuws.nl/Novum/AP
Doet net alsof Israël Oost-Jeruzalem nog moet gaan annexeren: "de ministers herhaalden dat de Unie Israëls eenzijdige annexatie van het oostelijke stadsdeel niet zullen erkennen." En de annexatie is door de EU al lang geleden niet erkend.

Refo Dagblad
Verhagen onthuld: "Beide partijen, zowel de Israëlische regering als de Palestijnse Autoriteit, zullen bij deze onderhandelingen een veer moeten laten." Verhagen vindt dus dat de Palestijnen (nog meer) hun rechten moeten inleveren, in ruil voor... iets dat "vrede" wordt genoemd.

'Sharia' alarm:
Minister Israël wil joodse wetten invoeren
Novum/AP meldt: "eman zei dat de (joodse) Bijbel 'een volledige oplossing biedt voor alles waar we ons mee bezighouden'.
De minister deed de uitspraak maandag op een bijeenkomst van rabbijnen. Hij drong aan op herstel van de bijbelse wetten in al hun voormalige glorie."

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...