woensdag 4 november 2009

De VARA 2


Francisco 'moeten' van Jole.

De NRC:

De toon moet volgens initiatiefnemer Francisco van Jole kritisch zijn, niet zuur of zeurderig. Mopperen, klagen en schelden is niks voor Joop. „Bloggers moeten ook oplossingen aandragen voor problemen die ze aansnijden.”

Zo ken ik mijn VARA weer. 'Bloggers moeten'. Moeten dus, want de VARA bepaalt de spelregels. En gelijk hebben ze, want het is hun site, niet die van de bloggers. Nogmaals: 'Bloggers moeten ook oplossingen aandragen voor problemen die ze aansnijden.' Als je geen oplossing hebt voor de complexe problemen waarmee de mensheid worstelt, moet je je mond houden. Het is een uiterst merkwaardige opvatting. Stel Francisco van Jole hoort van een arts dat hij een ernstige ziekte heeft waarvoor nog geen 'oplossing' is, dan zegt Francisco, 'beste dokter, wilt u uw mond houden als u geen oplossing heeft.' Die logica dus.

Opnieuw, hier telt iedere mening van welke zot dan ook, als je maar zegt dat het een 'oplossing' is. Alle buitenlanders het land uit, dat is de oplossing voor de werkloosheid. Ik noem maar wat.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Of een laag verdienmodel creëren met voor u hoogwaardig rendement.
Ga maar na, u bent een drukbezet mens, waardoor de lichamelijke verzorging tijdens de alledaagse levensverrichtingen er nog wel eens bij in wil schieten.
Wat is dan mooier dan een water(slippen)drager om u van enig vocht te voorzien of een pedicure die uw nagels op haar knieën up to date houdt.
U zou dit uit kunnen breiden bv. door uw kont genoeglijk te laten vegen door een daarvoor gespecificeerde kontenveegster of uw hielen laten likken door een deskundige hielenlikster.
Wat let u, u bent het waard!

anzi en mees



Of meer werk creeren zoals water(slippen)dragers en natuurlijk veel meer nagelstudios waarbij de woman on the standepe bediend kunnen worden.











. Om de lichamelijk verzorging voor de moderen drukbezette vrouw

Anoniem zei

Gaat lekker, drukbezet dus

anzi

Sonja zei

Francisco van Jole 26 april 2013: "Journalistiek moet afrekenen met digitaal populisme" http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/20766_de_waarheid_is_te_traag_voor_internet/

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...