zondag 22 november 2009

Balkenende als Leugenaar


Deze man liegt. Dat weten we allemaal. In wat voor een democratie leven wij als wij allen weten dat deze man liegt over het feit dat hij geprobeerd heeft Europa's president te worden? Waarom accepteren wij dat wij geleid worden door een man die liegt om zijn ego te beschermen? En als hij daarom al liegt, waarover liegt hij dan nog meer? En waarom liegt een christen over zichzelf? Wat stelt zijn godsdienst voor, voor hem zelf dan? Waarom worden we door dit soort kleine mensen bestuurd?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

De mens wil bedrogen worden.

anzi

Anoniem zei

Daar kan hij niets aan doen, liegen zit bij Gristelijken in de genen.

Anoniem zei

Een christen is lid van een groot gezelschap dat meent het patent te bezitten op de waarheid en vanwege de grote van het gezelschap nauwelijks hoeven te doen aan zelfreflectie. Men durft het niet te zeggen , maar diep in hun ziel willen zij eigenlijk GOD zijn. Maar ja, dat is natuurlijk alleen maar weg gelegd voor de onafhankelijke, de onaangepaste, de respectvolle.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...