dinsdag 3 februari 2009

Jair Stein van de Pro-Israel Lobby 7


En nu we toch bezig zijn Kees Schaepman, kun je ons precies vertellen wie en wat deze Chizki Loonstein nu precies is? Is dit zijn portret? Per slot van rekening voert de VPRO hem op als een uiterst betrouwbare bron. Wie is deze man? Ik vraag dat omdat hij op een website van een bedrijf wordt aangekondigd als 'Chizki is the President-Director of LOBI International Ltd. He is the one who started the company and is now stillleading the other employees in LOBI.' Zie: http://www.lobi.biz/nl/team.html Het is een bedrijf dat dingetjes verkoopt als dit:

'Flip-It (click here for demo)
Gepatenteerd in
2006
Aangeboden
F.O.B. China
Laadtijd
30-60 days
Foto

Omschrijving
Flip-It is een haarborstel waar om het geheel een extra gedeelte is toegevoegd waarmee door een simpele handeling alle haren die achterblijven bij het kammen verwijderd kunnen worden. Flip-It voegt een stukje hygiene toe in de kapsalon, maar is behalve handig ook goes voor de arbeidsproductiviteit. Flip-It is tijsdparend en de kam blijft langer onbeschadigd aangezien geen hardhandige handeling meer nodig is om haren uit de kam te verwijderen.'

Dat kunnen natuurlijk allemaal hele leuke hebbedingetjes zijn, maar wie is de geinterviewde die jullie opvoerden als 'ambulancebroeder'? Klust hij als 'ambulancebroeder' bij, en is dit bedrijf zijn belangrijkste activiteit? Ik vraag dat omdat 'Chizki is the President-Director of LOBI International Ltd. He is the one who started the company and is now stillleading the other employees in LOBI.' Blijft er nog tijd over om, naast zijn zakelijke praktijken, ook nog eens permanent als 'ambulancebroeder' op te treden? Is hij uberhaupt wel een 'ambulancebroeder'?


Over zijn bedrijf schrijft hij: 'About Us
LOBI International Ltd. is gespecialiseerd in import en export van nieuwe, creatieve en innovatieve producten en patenten. Dankzij een professioneel personeel team dat ruime ervaring heeft in international business en marketing. Door middel van exclusiviteit te krijgen in verschillende landen, over de artikelen uit het portfolio van ons bedrijf is een goede penetratie van het artikel mogelijk. Andere belangrijke elementen als betrouwbaarheid, "time to market" en concurrerende prijzen dragen bij aan het succes van het bedrijf.'
Zie: http://www.lobi.biz/nl/aboutus.html

De VPRO kondigde hem als volgt aan: 'Chizki Loonstein is ambulancebroeder bij de Rode David Ster, een zusterorganisatie van het Rode Kruis.' Waarom werd hij door de VPRO ook niet aangekondigd als zakenman, als president-directeur van een bedrijf? Was dit irrelevante informatie en zo ja, waarom? Kortom, veel vragen en nog weinig antwoorden. Dus Kees Schaepman, in afwachting van je antwoord,

collegiale groet,

Stan van Houcke

3 opmerkingen:

peter zei

Amigo Stan,

Israëlische ambassadeur in Spanje, Raphael Schutz, maakte gisteren in een open brief aan Jose Montilla (President cataluña )duidelijk;Hij MOET het opluikende "antisemitisme" in Catalonië veroordelen Schutz was diep bezorgd over de Joodse gemeenschap en haar veiligheid Schutz ziet een Totalitaire tendens,in zijn ogen een bedreiging voor diegenen die opkomen voor de bezetting van Gaza ....
Arme Joden van Barcelona (rond de 6000) Wat een bedreiging voor hen met de Catalaanse politiek! Of toch niet ... Waarom ?
het resultaat: 840.000 euro´s voor de Joodse gemeenschap om hongerige buikjes te vullen of? Take a Bodygard for that money.

vr.gr. peter

yelamdenu zei

Inderdaad Stan, de Loonstein komt op me over als een klassiek gevalletje hasbara.
Ik verneem graag van Schaepman of dit dezelfde vogel is en eventueel hoe hij naast zijn Rode Davidschild-activiteiten tijd heeft voor een haarborstelbusiness. :-)
Het één sluit het ander natuurlijk niet uit. Ik ken ook mensen met dubbele talenten.
De voorgekookte verhalen van Loonstein zijn echter wel meer dan verdacht.

Anoniem zei

En niet te vergeten: "mocht het nodig zijn om namens de rode davidster deel te nemen aan politieke of militaire acties, dan is dat mijn roeping en zijn dat mijn orders en die voer ik uit."

De rode davidster activiteiten houden dus niet alleen in om gewonden te verzorgen, maar ook politieke activiteiten en militaire acties. Erg brede taakomschrijving voor een ambulance dienst.

zat meneer bij de eo met het pet op van een broeder, politicus of militair. In ieder geval niet die van zakenman, want daar hebben we hem niet over gehoord.