maandag 2 februari 2009

De Israelische Oorlogsmisdaden 41

De BBC World Service citeert de Israelische premier die spreekt van 'disproportioneel' geweld van Israel. Wat 'disporportioneel' in de praktijk betekent weet premier Olmert maar al te goed. Hij zei dit erover in september vorig jaar: 'in hedendaagse oorlogen [is] het thuisfront het front, het thuisfront is bij de strijd betrokken.’ En premier Olmert heeft gelijk, een moderne oorlog is geen oorlog meer, het is terreur tegen de burgerbevolking, 'het thuisfront is bij de strijd betrokken' aangezien het 'thuisfront het front is'. En dat is ook de belangrijkste reden waarom dit door de Nederlandse commerciele massamedia stelselmatig wordt verzwegen. Het past niet in de pro-Israel propaganda, waarbij 'de Joodse staat' als slachtoffer moet worden afgebeeld.

'Israel hits Hamas targets in Gaza

Israeli aircraft have bombed a Hamas security target in Gaza City and tunnels used by the militant group along the border with Egypt.
There were no reports of casualties after the strikes late on Sunday.
Israeli PM Ehud Olmert earlier vowed a "disproportionate" response to rocket attacks on Israel from Gaza.
He was speaking soon after at least two rockets hit southern Israel. Later three Israelis were injured in a mortar barrage by Palestinian militants.
Late on Sunday, Israeli aircraft carried out a strike on an empty Hamas police station in Gaza City, Palestinian witnesses say.
They say the building had been vacated after an Israeli warning to residents to leave the area.
Palestinians also reported explosions in Rafah on the Gaza-Egypt border, where Hamas operates tunnels to smuggle in weapons and food.
The Israeli army has so far made no comments.'

1 opmerking:

Anoniem zei

Het persbureau-bericht over Gaza-raketten meldt: JERUZALEM -
Israël zal een ,,buitenproportionele'' aanval uitvoeren op de Gazastrook, als de raket- en granaatbeschietingen vanuit dat gebied op het zuiden van Israël niet ophouden. Dat zei de Israëlische premier Ehud Olmert zondag.

Israël werd zondag getroffen door enkele raketten en mortiergranaten, die waren afgevuurd vanuit de Gazastrook. Hoewel de radicaalislamitische beweging Hamas het daar voor het zeggen heeft, is de verantwoordelijkheid voor de beschietingen opgeëist door de al-Aqsa Martelaren Brigades, de gewapende tak van de Fatahbeweging die met Hamas strijdt om de macht.

Hamas zegde enkele weken geleden toe geen raketten meer af te zullen vuren op Israël.

---
Ik weet niet of dit bericht waar is, maar interessant is het wel: Fatah die zei dat Hamas in de fout ging door Israel te provoceren - zou nu ZELF "provoceren"...

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...