maandag 12 januari 2009

De Commerciele Massamedia 180

Reactie uit Elsevier:
'r.thomasson op zondag 11 januari 2009 11:47
@RopRip Er valt van deze wezens niets te verwachten. Ze zijn niet menselijk en ze horen ook niet bij het dierenrijk. Het enige woord ze te beschrijven is monsters. Waarom? De Nederlanders houden meer van hun katten, honden, hamsters en alle andere huisdieren dan de Joden van hun kinderen. Over het perspectief kinderen op te offeren voor 3 minuten TV komt zelfs in onze erge nachtmerries niet voor. Mensen doen in de regel hun best hun kinderen en zelfs hun huisdieren voor gevaar te beschermen.. In het dierenrijk wordt fanatiek bescherming geboden voor de jonkies. Zie het gedrag van een kudde olifanten. Zelfs vogels pikken tegen indringers. De Joden tentoonstellen hun dode kinderen voor de camera met het enthousiasme waarin een bedelaar toont zijn wonden of kromme been.'

Deze racistische reactie staat op de website van Elsevier. Dat kan in Nederland. Dat wil zeggen: ik heb het woord Palestijnen vervangen door Joden om duidelijk te maken wat er eigenlijk staat. Het spreekt voor zich dat de Elsevier-redactie wanneer dit over Joden in Israel was gezegd de reactie -terecht!- onmiddellijk van de website had verwijderd, maar de reactie van r.thomassen blijft staan nu het over Palestijnen gaat. De enige conclusie is dat Elsevier zelf racistisch is en er geen bezwaar tegen heeft racisme te verspreiden. Racisme en anti-semitisme, maar dit keer niet tegen joden gericht, maar tegen Arabieren, een semitisch volk.

5 opmerkingen:

Lucas zei

Alleen dit soort reacties wordt op Elsevier toegelaten. Alles wat afdoet aan het "neo-liberale doel", namelijk het aansturen op een imperialistische godsdienstoorlog waarbij vrouwen, homo's en Joden als menselijk schild worden benut, wordt verwijderd. Nieuwe registranten zien in tegenstelling tot de rechts-extremistische stamgasten hun e-mailadres als gebruikersnaam verschijnen

Lucas zei

Ik zie dat het e-mailadresbeleid inmiddels weer is bijgesteld.

Anoniem zei

Wat de meeste mensen niet zien,is dat deze afschuwelijke slachtpartij 1 van de zetten is in een strijd om de macht (van Amerika,Israel) in het midden-oosten.Zie war on terror en bijv. a clean break http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=11747.
De meeste mensen,die Israel onvoorwaardelijk steunen beseffen ook niet,dat als Israel niet snel beteugeld wordt dit leidt tot een nucleair WW3.Iedereen kan zien hoe meedogenloos Israel in wezen is.Stan heeft daar al meerdere malen op gewezen(zie o.a. Martin van Creveldt)De (domme) vraag is of Amerika Israel wil stoppen,want Israel past nu nog in hun Great Game plan.Het weerzinwekkend is het amerikaanse buitenlandse beleid gewoon na te lezen is en ook stap voor stap zo uitgevoerd wordt(net zo als Hitler`s mein kampf).Zeg dus dadelijk niet:we hebben het niet geweten!Hoewel de media enorm hun best doen hier geen ruchtbaarheid aan te geven.

Anoniem zei

Niks nieuws onder de zon.
Op NUJIJ kan je ook alles zeggen over een moslim.
Maar als je het woord jood gaat gebruiken,ook al wil je uitleggen dat niet alle joden de ideeen van het zionisme dragen je gewoon geband word.
Men leeft in een illussie wat word verteld door de fanatiekelingen die gelijk gaan jammeren als je kritiek levert op het zionisme.
Het aloude demoneseringsproces.
Het is jammer dat er geen mediazender bestaat,waarin je echt vrijuit kan spreken.
En het gristenvolk samen het het zionisme bepalen wat het nieuws is.
Wat dus de hype van de dag is.
Zolang het maar niet de volle waarheid is.

PS.
Ik heb niks tegen de joden.
Ik ben zelfs pro jood,die de staat israel afwijzen hoe het nu bestaat.
Het word ook eens tijd dat die joden eens gehoord moeten worden via de media.
Zodat men niet meer kan spreken over het zogenaamde anti-semitisme omdat het de joden zelf zijn die het vertellen.

Sonja zei

Wat Sander hier vertelt over NuJij kan ik 100% beamen.

Maar Nujij 'filtert' ook. Hoe het nu is weet ik niet, maar in de eerste week van de aanval op Gaza kwam elk nieuw bericht hierover niet als 'NIEUW' op de home page, zoals dat bij ieder ander bericht wel gebeurt. Dat komt er in de praktijk op neer dat je bericht in het niet verdwijnt en dus niet gelezen wordt.

Peter Flik en Chuck Berry-Promised Land

mijn unieke collega Peter Flik, die de vrijzinnig protestantse radio omroep de VPRO maakte is niet meer. ik koester duizenden herinneringen ...