zondag 28 december 2008

De CIDI Propaganda

Het is opmerkelijk dat Nederlandse staatsburgers, verblijvend in Nederland, propaganda maken voor Israelische terreur. Deze propagandisten zijn in Nederland opgevoed en geschoold, bezitten dus de normen en waarden van een beschaafde natie en niet de normen en waarden van een staat die etnisch zuiver wil zijn. Hoe komt het dan dat de betaalde propagandisten van het CIDI propaganda maken voor Israelische terreur, waarbij nu meer dan 200 mensen gedood werden, onder wie talloze onschuldige burgers. Dit schrijft het CIDI:
'CIDI: Israelische actie is een gerechtvaardigd antwoord
zondag 28 december 2008
“De Israelische actie in Gaza is een gerecht­vaardigd antwoord op de voortdurende beschietingen van Israelische civiele doelen door Hamas”, stelt het CIDI. “De door Hamas gebruikte raketten hebben aangetoond dat de organisatie de recente wapenstilstand (tahdia) heeft misbruikt voor het opbouwen van een voorraad sterkere en agressieve wapens."'
Zie: http://www.cidi.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=116&Itemid=1

Waarom mag een Nederlandse organisatie ongestraft propaganda maken voor terreur van een andere natie? En dat terwijl andere Nederlanders dit niet mogen? Waarom wordt ook hier een onderscheid gemaakt tussen Joden en niet-Joden?

Geen opmerkingen: