zondag 28 december 2008

De CIDI Propaganda 2

Deze man links is Ronny Naftaniel, directeur van de volgens Haaretz 'pro-zionistische lobbygroep' het CIDI. Ronny Naftaniels organisatie is van mening dat de 'Israelische actie een gerechtvaardigd antwoord [is].' Ik ben van mening dat een organisatie die de dood van talloze burgers, onder wie -- volgens getuigen -- vrouwen en kinderen, 'een gerechtvaardigd antwoord' vindt een criminele organisatie is, en dat maakt Ronny Naftaniel de directeur van een criminele organisatie, die zich voor de rechter zou moeten verantwoorden voor het feit dat zijn organisatie propaganda maakt voor oorlogsmisdaden en terreur. Dat is niet alleen mijn mening, maar het internationaal recht bepaalt dat een aanval op de burgerbevolking een oorlogsmisdaad is, net zoals het bombardement van Rotterdam een oorlosmisdaad was. Dat werd bepaald tijdens de processen van Neurenberg. Voor alle duidelijkheid: Nafataniels 'pro-zionistische lobbygroep' vindt de slachtpartij die u op onderstaande foto's ziet 'gerechtvaardigd'.






















De laatste foto is gemaakt bij een vorige Israelische terreuraanslag.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb de foto's van Uruknet al op mijn site gezet. Ik ben géén antisimiet maar wel tegen een bezettingsmacht die zichzelf een natie noemt!!!!

Sonja zei

De Telegraaf 18 juli 2000: "De in het CJO verenigde joodse organisaties kregen het onder aanvoering van de onvermoeibaar voor rechtvaardigheid strijdende drs. Ronnie Naftaniël, directeur van het Centrum Informatie en Documentatie Israël CIDI, voor elkaar om in het totaal 764 miljoen aan de oorlog geroofde joodse tegoeden terug te vorderen."

Je zou dus verwachten dat de onvermoeibaar voor rechtvaardigheid strijdende drs. Ronnie Naftaniël zich ook met passie zou inzetten voor de zaak om het door Israël geroofde land terug te geven aan de oorspronkelijke eigenaars. Maar dat is niet geval. 'Over mijn lijk' zal hij denken. Hoewel het te betwijfelen valt of Naftaniël ooit een lijk heeft gezien, getuige de manier waarop hij altijd en met het nodige enthousiasme de Israëlische terreur en de moord op Palestijnen cq Arabieren cq niet-joden, mannen, vrouwen, kinderen en bejaarden, goedpraat.

En daarom is de term 'rechtvaardigheid' door Naftaniël uitgesproken een dubieuze platitude, een schunnigheid, die blijkbaar door een verkeerde opening het lichaam verlaat.

US Jews and Non-Jews Working Together

  Husam Zomlot @hzomlot · 12 u Moving 12:07 a.m. · 25 apr. 2024 · 11,8K Weergaven https://twitter.com/ofercass/status/1783256489295052990