dinsdag 13 februari 2007

Iran 105


En voordat iemand ook maar iets heeft kunnen checken van hetgeen de autoriteiten die logen over Irak nu over Iran beweren, heeft een malloot in de Tweede Kamer al vragen gesteld over wat bij noemt 'bewijs.' Net als Gods wegen zijn ook de wegen van de democratie ondoorgrondelijk en zelden aangenaam.

'Gebruik Iraanse bommen door Iraakse terroristen - Kamervragen.

dinsdag 13 februari 2007.

Vragen van het lid Wilders (PVV) aan de Minister van Buitenlandse Zaken over het recent gevonden bewijs dat Iraakse terroristen explosieven van Iraanse makelij gebruiken
1.)Heeft u kennis genomen van de berichten “Zwaarste bommen Irak zijn made in Iran”* en “Iraanse bommen doodden 170 VS-militairen in Irak”**?
2.) Hoe beoordeelt u de omstandigheid dat de door terroristen in Irak ingezette zogenoemde Explosively Formed Penetrator (EFP)-explosieven – verantwoordelijk voor de dood of verwonding van bijna 800 in Irak gestationeerde Amerikaanse militairen en tevens de zwaarste explosieven gebruikt door terroristen in Irak – naar alle waarschijnlijkheid van Iraanse makelij zijn?
3.) Bent u het met mij eens dat nu bovengenoemde explosieven uitsluitend gehanteerd worden door Sjiitische terroristen in Irak dit er op wijst dat bedoelde explosieven inderdaad van Iraanse makelij zijn en voorts vanuit Iran naar Irak zijn gesmokkeld? Zo nee, waarom niet?
4.) Bent u het mij eens dat nu Iran in de regio rondom Irak de enige producent is van bovengenoemde explosieven dit er op wijst dat bedoelde explosieven inderdaad van Iraanse makelij zijn en voorts vanuit Iran naar Irak zijn gesmokkeld? Zo nee, waarom niet?
5.) Deelt u mijn verontrusting met betrekking tot het bericht dat de Iraanse regering naar alle waarschijnlijkheid weet heeft van bovengenoemde wapensmokkel? Zo nee, waarom niet?
6.) Deelt u mijn verontrusting aangaande bovenomschreven Iraanse inmenging in Irak? Zo nee, waarom niet?
7.) Deelt u gezien het bovenstaande mijn mening dat de Iraanse regering de veiligheidssituatie in Irak tracht te verslechteren? Zo nee, waarom niet?
8.) Gaat u tegen de Iraanse regering actie ondernemen – bilateraal en in EU-verband – nu naar alle waarschijnlijkheid met haar medeweten zeer zware explosieven van Iraanse makelij vanuit Iran naar Irak gesmokkeld zijn en deze verantwoordelijk zijn voor de dood of verwonding van bijna 800 in Irak gestationeerde Amerikaanse militairen? Zo ja, welke actie gaat u ondernemen? Zo nee, waarom niet?
* Elsevier, 10 februari 2007** De Telegraaf, 11 februari 2007'

Geen opmerkingen:

Kicking Cats in the Holy Land

  Plaatsen Nieuwe posts bekijken Gesprek Sulaiman Ahmed @ShaykhSulaiman ZIONIST CHILDREN KICKING CATS 0:02 / 0:05 8:29 p.m. · 19 apr. 2024 ·...