zaterdag 22 april 2006

11 September 2001(8)

Van Bou Berkenbosch ontving ik de volgende email: 'Inmiddels zijn er reeds drie websites, waar men in het Nederlands kennis kan nemen van het bedrog van 11 september 2001 en de leugens omtrent het moslimterrorisme.

Op http://www.vkmag.com/zapruder/ staat sinds 1 april een zeer goed gedocumenteerde serie over het bedrog van 11 september. Men is zich nu aan het bezinnen op mogelijke acties.
Op http://www.ditkannietwaarzijn.nl/ is men nog bezig om de website op te bouwen, maar deze zal uitsluitend worden gewijd aan het bedrog van 11 september. Ook organiseert deze groep bijeenkomsten, op 16 maart j.l. in Groningen, maar binnenkort ook in Amsterdam, Rotterdam en elders in het land.
Op http://www.reopen911.nl/ heeft men de Amerikaanse website reopen911 "vertaald" in het Nederlands, waarschijnlijk met behulp van een vertaalmachine, want de grammatica rammelt aan alle kanten, maar ook daar wordt aan gewerkt. Op deze site staat zowel de film: Painful Deceptions, als de documentaire: Confronting the Evidence, met Nederlandse ondertiteling.

Overigens besteedt ook http://johnito.blogspot.com/ aandacht aan het bedrog van 11 september.'

Geen opmerkingen: