woensdag 29 maart 2006

11 september 2001 (4)


Van Boudine Berkenbosch kreeg ik twee emails: 'Langzaam maar zeker komt de waarheid omtrent 9/11 aan het licht. Een bekende Amerikaanse acteur, Charlie Sheen, heeft verklaard dat hij niet gelooft in de officiële versie van 9/11. Zijn verklaring wordt niet alleen serieus genomen door Alex Jones, de LinksLiberale reporter van Prisonplanet. Zie: http://www.prisonplanet.com/index.html
Ook de CNN bemoeit zich er nu mee.

Vandaag stond op Prisonplanet:

At time of press Showbiz Tonight's CNN poll shows 84% support Charlie Sheen's comments on 9/11. This figure is rising and we expect it to go higher before the poll closes. Click here to vote yes and support Charlie Sheen.

Op National Geografic is steeds een magische reportage te zien over 9/11, waarop WTC 7 niet bestaat, dus ook niet instort, waarop brandweermannen geen bommen hebben horen afgaan in de Twin Towers en waarop het vliegtuigwrak van de Boeing 757 die zou zijn gecrashed in het Pentagon weliswaar onzichtbaar blijft, maar daar gaat het niet over. Volgens Prisonplanet is er een connectie tussen National Geografic en Skull&Bones.

Verder circuleren er op Internet reeds talloze video's waarop de aanslagen aan de hand van authentiek beeldmateriaal worden geanalyseerd. Op Scholars for 9/11 Truth kan men doorlinken naar een aantal van deze films. Vooral Loose Change 2nd Edition is een aanrader. Zie: http://www.st911.org/
Voor mensen die geen Amerikaans / Engels verstaan, is er deze link:
Op http://streaming.reopen911.org/video/PainfulDeceptions_dutch.html staat een anderhalf uur durende film over 9/11, met Nederlandse ondertiteling.
Met vriendelijke groet,
Boudine'

En deze:
'De acteur Charlie Sheen wordt nu nagevolgd door andere Amerikaanse acteurs. Zij zeggen openlijk dat ze niet geloven in de officiële versie van 9/11. Een andere weblog waarmee ik correspondeer is http://johnito.blogspot.com/ Van daar kan men nu doorlinken naar de CNN-uitzending van Sheen en zo voort.
In de hoop dat de waarheid rond 9/11 spoedig aan het licht komt,
Met vriendelijke groet,
Boudine'

Zie ook: http://www.prisonplanet.com/articles/march2006/250306showbiztonightalex.htm

Geen opmerkingen: